• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bokseri iz BiH i dalje u Londonu, sutra se vraćaju kući

Autor mondo.ba

Bh. bokseri nastupali su na kvalifikacionom olimpijskom turniru koji je zbog pandemije koronavirusa prekinut ali im nije dozvoljen odlazak jer su im karte bile rezervisane za 25. mart

 Bokseri iz BiH u Londonu sutra se vraćaju kući Izvor: Amilcar Orfali/Getty Images South America

Bosanskohercegovačka bokserska delegacija, koja je u Londonu nastupila na kvalifikacijskom olimpijskom turniru koji je zbog epidemiološke situacije prekinut, i dalje se nalazi u glavnom gradu Velike Britanije i sutra bi trebalo da se vrati kući.

Možda će vas zanimati

Kako je Feni rekao selektor Almedin Fetahović, bh. delegacija imala je povratne karte rezervisane za 25. mart, kao i sve ostale delegacije, ali je prekidom turnira nastala prava zbrka s obzirom na to da pojedinim reprezentacijama koje su krenule na aerodrom nije dozvoljen odlazak.

Fetahović ističe da su u kontaktu sa čelnicima Olimpijskog komiteta BiH, koji su, kako je rekao, kupili karte kako bi se bh. bokseri sutra mogli vratiti kući.

''Neke delegacije krenule su na aerodrom ali im nije dozvoljeno da putuju s obzirom na to da su karte rezervirane za 25. mart, a oni su prebačeni u izloaciju. Mi smo još u hotelu i nadam se da ćemo sutra moći da se vratimo kući. Hvala Olimpijskom komitetu BiH koji nam je nabavio karte'', kazao je Fetahović¸i naglasio da će po povratku u BiH ispoštovati odluku o samoizolaciji.

Na turniru u Londonu nastupila su četiri bh. boksera: Adem Ferahović, Džemal Bošnjak, Radenko Tomić te Alen Rahimić koji živi u Njemačkoj i koji se već vratio kući.

U vođstvu puta su Almedin Fetahović i Milenko Tomić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC