• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima kome je do tenisa: ''Pauza mi ne prija, skupio bih dosta bodova''

Autor mondo.rs

Nemački teniser žali što je teniska sezona prekinuta.

 ATP-Aleksandar-Zverev-tenis-protiv-prekida-teniske-sezone-Sakupio-bih-mnogo-bodova Izvor: Tanjug/AP/Andy Brownbill

Rolan Garos je pomeren, Vimbldon otkazan, sezona na šljaci se neće igrati, a pitanje je kada će teniseri ponovo na teren. Čini se da neće biti novih mečeva u skorije vreme.

Virus korona je prekinuo sportska takmičenja, ali postoje i ljudi kojima misle da to nije trebalo da se desi. Aleksandar Zverev, mladi nemački teniser, smatra da ova pauza loše utiče na njegovu karijeru.

Možda će vas zanimati

Jedan od predvodnika ''novog talasa'' u svetskom tenisu, momak koji bi trebalo da nasledi Federera, Nadala i Đokovića, ovih dana kalkuliše koliko bi bodova više imao da se tenis igra. Dok ceo svet vodi drugačije brige.


''Situacija je glupa za mene. Igrao sam loše 2019. godine i sada sam mogao da sakupim mnogo bodova. Ne mogu to da uradim zbog prekida i zaglavljen sam na sedmom mestu ATP liste'', rekao je Zverev.

Nekadašnji treći reket sveta je prethodne sezone imao velikih problema sa formom. U Akapulku, poslednjem turniru koji se igrao ove godine, tada je bio finalista, ali su onda krenuli loši rezultati.

Poraz u trećem kolu Indijan Velsa, pa zatim u drugom kolu Majamija, uz loša izdanja na šljaci, sve do osvajanja turnira u Ženevi. Bio je četvrtfinalista Rolan Garosa, ali je zatim na Vimbldonu ispao u prvom kolu.

ATP i WTA su odlučili da tenisa ne bude najkraće do 13. jula, a rang liste će biti zamrznute u periodu kada se ne igra. Pitanje je kada će se i u kakvim okolnostima nastaviti sezona.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC