• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Rodžera Federera sigurno nema tenisa ove godine

Autor Dušan Ninković

Švajcarski teniser će sačekati narednu sezonu.

 Rodzer-Federer-povreda-operacija-kolena-kraj-karijere-nema-tenisa-u-2020.-godini Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Iako je već u godinama kada su njegovi vršnjaci ''penzioneri'', Rodžer Federer ne razmišlja da se preda. Čak ni povrede, koje su počele da se pojavljuju posljednjih godina, nisu razlog da odustane.

Sada će morati, ali samo privremeno. Doduše, nismo još sigurni ni da će se igrati tenis do kraja ove godine, pa je sada idealno vrijeme da Švajcarac riješi zdravstvene probleme.

Možda će vas zanimati

Ponovo su se pojavili bolovi u koljenu, a rekorder po broju osvojenih Gren slem titula želi da se u potpunosti oporavi prije nego što se vrati na teren. To je i saopštio u kratkoj poruci na društvenim mrežama.

''Nedostajaće mi navijači i takmičenja, ali gledam u budućnost, vidimo se ponovo na početku 2021. godine'', bila je zaključna rečenica u njegovoj poruci.

To je jasan pokazatelj da će nekadšanji prvi teniser svijeta i u narednim mjesecima razmišljati o povratku na teren. Iako će uskoro proslaviti 39. rođendan, reket još uvijek neće arhivirati.

Tokom 2020. godine Rodžer Federer nije odigrao mnogo teniskih mečeva, ali je imao dobre nastupe u Australiji. U Melburnu je stigao do polufinala, gdje je poražen od Novaka Đokovića, a pored tog turnira i povrede koja ga je mučila, igrao je samo na egzibicionim turnirima. Pored Novaka Đokovića igrao je i sa Filipom Krajinovićem kog je savladao.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC