• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak bi vjerovatno propao u zemlju da je mogao, ali... Dokaz da je mentalno jači nego što su mislili!

Autor Milutin Vujičić

I zbog toga je možda i favorit na Rolan Garosu.

 Novak Đoković mentalno jak Aleks Koreča komentar Izvor: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Bivši španski teniser Aleks Koreča (46), danas stručni konsultant na "Eurosportu", iznio je puno lijepih riječi na račun Novaka Đokovića uoči početka Rolan Garosa.

Srpski teniser u Pariz stiže u sjajnoj formi, osvojio je Rim, ukupno 36. masters u karijeri, a sve samo desetak dana nakon što je diskvalifikovan sa US Opena. Mnogi su mislili da će ga poremetiti šokantan razvoj događaja u Njujorku, ali se ponovo izdigao i pokazao kakav je majstor.

Možda će vas zanimati

"Oduševljen sam njegovim nastupom u Rimu. Ono što se desilo u Njujorku, gdje nije imao sreće, pa još je morao da se nosi sa tim i da razmatra kakvu je šansu propustio da osvoji grend slem... Vratio se u Evropu i spremio za sezonu na šljaci u svega nekoliko dana", kazao je Koreča za "Eurosport" i iznenadio se kako je Đoković dominirao u Rimu.

"To pokazuje da je Đoković mentalno jači nego što smo i mi mislili... To je nevjerovatna stvar šta je napravio. Nisam bio siguran kako će reagovati poslije Njujorka, ali...".

Aleks Koreča ističe da je dobro što je Đoković napravio veliki rezultat pre Rolan Garosa jer bi u Parizu u tom slučaju osjećao veliki pritisak, a ističe da vjeruje da srpski teniser u ovom trenutku sigurno misli da može opet da podigne pobjednički pehar.

"Kad je izbačen sa US Opena, vjerovatno je htio da iskopa rupu i da propadne u nju, da nestane, ali čim je to prošlo - evo njega opet. Nevjerovatna stvar, čestitam mu", rekao je Koreča.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC