• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši finalista Rolan Garosa poručio: To što je Novak igrao duže sa Cicipasom će mu pomoći da pobijedi Rafu!

Autor mondo.rs

Aleks Koreča je istakao da polufinale u pet setova može samo da doprinese Novaku.

 Aleks Koreča pred finale Đoković - Nadal - Dug meč sa Cicipasom Novakova prednost Izvor: Photo by Clive Brunskill/Getty Images, Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Rafael Nadal i Novak Đoković će se opet sastati. Vjerovatno najveće rivalstvo u istoriji tenisa dobiće svoj novi nastavak, a ovoga puta će dva rivala igrati u finalu Rolan Garosa. 

Nadal je svakako favorit, što zbog toga što je najbolji teniser na šljaci ikada, što zbog toga što je potpuno zdrav, dok se Đoković muči sa povredom. 

Možda će vas zanimati

Dodatni razlog što mnogi više vjeruju u Rafu je Novakov polufinalni meč sa Stefanosom Cicipasom. Dok je Španac počistio Dijega Švarcmana sa terena u tri seta, srpski teniser je sa Grčkom odigrao pet setova.

Ipak, nekadšnji svjetski broj 2 i dvostruki finalista Rolan Garosa Aleks Koreča ističe da bi baš to mogla biti Novakova prednost. 

"Moje mišljenje je da je to što je Novakov meč trajao duže dobro za njega. Daće mu snage i ritma. Da bi pobijedio Rafu mora da ide iznad svojih mogućnosti, a ako ga niko nije dotjerao do granice dugo vremena, to bi moglo biti teško", istakao je iskusni Španac.

Koreča vrlo dobro poznaje Nadala, jer je jedno vrijeme bio selektor Španije. On ističe da je Rafa najbolji igrač na šljaci ikada. 

"Mislim da je Novak spreman i da zna da igra sa najboljim na šljaci ikada, Mislim da je ovo najveći izazov u tenisu", prokomentarisao je Koreča. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC