• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković uživao u "bosanskim piramidama": Na Balkanu smo svi isti, ovdje imamo blago za cijeli svijet! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Najbolji teniser svijeta uskoro stiže u Srbiju.

 Novak Đoković uživao u "bosanskim piramidama": Na Balkanu smo svi isti Visoko VIDEO Izvor: YouTube/Klix.ba/printscreen

Najbolji teniser svijeta je ponovo svratio u Visoko, a bio je uslikan i u srcu Sarajeva, na Baščaršiji. Đoković je u Visokom ponovo posjetio "bosanske piramide" i Semira Osmanagića.

Možda će vas zanimati

On je ljetos već bio u Visokom, a ovoga puta je istakao zbog čega se vratio i šta je to toliko bitno u Visokom i takozvanom Arheološkom parku "Bosanska piramida sunca".

"Na povratak me je naveo Semir i njegovo gostoprimstvo i ljubaznost. Jako smo se lijepo proveli prošli put. Pratim Semirov rad dugi niz godina i pripremao sam dolazak ovdje. Otvorila se mogućnost, zbog karantina koji smo imali. Zaista sam uživao i jedva sam čekao da se vratim. Supruga je ovoga puta sa mnom, sljedeći put ćemo doći i sa djecom", rekao je Đoković, a prenosi "Klix.ba".

Đoković je pojasnio koje su prednosti dolaska u Visoko.

"Mi, pošto smo svi na Balkanu ovdje isti, ovdje imamo jedno veliko blago i Semir to već 15 i više godina objašnjava jako lijepo, kroz naučnu metodologiju. Za svakoga ko ima neke nedoumice ili sumnje da je ovdje nešto što nije predstavljeno na pravi način, može da dođe i da se uvjeri. Ne bih previše stručno da pričam o tome, to je na Semiru jer je on otkrio ovdje nešto što je jako bitno i za čitav svijet. Pozvao bih sve sportiste da dođu ovdje, da provedu neko vrijeme u tunelima koji utiču na povećanje kiseonika u plućima, direktno utiče na regeneraciju i oporavak, što je nama sportistima jako bitno. Služi i kao prevencija za neke, ne daj Bože, povrede", kaže najbolji teniser svijeta.

On je otkrio i kakvi su mu dalji planovi.

"Zadržaću se ovdje nekoliko dana, onda idem u Srbiju i nastavljam dalje. Reket nisam ponio, ali još nije kraj sezone. Dolaziću ubuduće ovdje, ovo već smatram svojim drugim domom. Za sada je plan samo da se uživa u piramidama, Bosni i Hercegovini i Srbiji", zaključio je Novak Đoković.

Novak Đoković u Visokom
Izvor: YouTube/Klix.ba

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC