• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djeca će Novakovu lekciju pamtiti zauvijek: Šetnja Beogradom se pretvorila u trening! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Korisni savjeti od najboljeg tenisera svijeta.

 Novak Đoković Beograd šetnja trening sa djecom Izvor: Twitter/AdamTatalovich/printscreen

Jesenje veče u Beogradu ostaće duboko urezano u pamćenje djece koja su, sasvim slučajno, dobila teniski trening od Novaka Đokovića!

Najbolji teniser svijeta i najbolji srpski sportista je boravak u prijestonici Srbije odlučio da posveti uživanju, pa je tako sinoć prošetao ulicama Beograda. I naišao na djecu koja su bila raspoložena za saradnju.

Dok je šetao kuče, Novak je imao vremena i da podijeli savjete o tome kako treba držati reket, kako postaviti noge i kakav zamah je potreban.

Jedan od prisutnih dječaka, koji se prije toga rukovao sa najboljim svjetskim teniserom pažljivo je slušao savjete i sigurni smo da ih nikada neće zaboraviti.

''Kao da se pozdravljaš sa mnom, tako drži reket'', ''I lijeva noga malo ovamo, kao što si maloprije pokazao'' i ''Skroz do kraja, ne koči reket'' bili su Novakovi savjeti, a okupljeni mališani su bez treptanja gledali u najboljeg tenisera današnjice.

Video snimak sa beogradskih ulica je na svom tviter profilu podijelio Adam Tatalović, košarkaški trener srpskog porijekla.

''Ne dešava se često da vidite kako svjetski broj 1 drži časove klincima u kraju, dok šeta kuče po Beogradu. Novak Đoković je nevjerovatna ličnost na terenu i van njega'', napisao je on uz snimak.

Srpski teniser je nakon poraza u finalu Rolan garosa nastupiti na turniru u Beču, koji je naknadno uvrstio u svoj kalendar. Kratak odmor između dva turnira iskoristio je da posjeti BiH i Srbiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC