• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bokseru oženjenom kartel-snajkom ukrali bogatstvo: Lopovi im iz kuće odneli nakit u vrednosti od 750 hiljada dolara!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Sin "Cezara boksa" ostao bez pravog bogatstva

 Bokseru oženjenom kartel-snajkom ukrali bogatstvo: Lopovi im iz kuće odneli nakit u vrednosti od 750 Izvor: Guliver, Al Bello/Getty Images North America

Meksička bokserska zvezda Hulio Sezar Čaves mlađi, mnogo poznatiji kao sin legendarnog oca nego po svojim dostignućima u ringu, rekao je da su mu lopovi obili kuću u Los Anđelesu i odneli nakit u vrednosti od 750.000 dolara!

Ovaj 34-godišnjak je rekao da je kuća provaljena najverovatnije prošle nedelje, kada je porodica bila van grada. Lopovi su navodno ušli kroz prozor u kupatilu.

Možda će vas zanimati

TMZ javlja da su lopovi odneli mali sef u kome je bilo nakita u vrednosti od oko 600.000 dolara, kao i drugih stvari u vrednosti od oko 150.000.

Par je nedavno dobio drugo dete. Junior je inače oženjen Fridom Čavez, bivšom suprugom Edgara Guzmana Lopeza, sina ozloglašenog vođe kartela Sinaloa, Hoakina Guzmana, mnogo poznatijeg kao "El Ćapo".

Edgar je ubijen 2008. godine kada ga je rivalski kartel izrešetao na parkingu supermarketa. Policija je svesna ovih veza, ali se za sada ne zna da li karteli imaju ikakve veze sa provalom.

Junior je inače sin "Cezara boksa", Hulija Sezara Čaveza, jednog od najvećih boksera svih vremena, šampiona u četiri težinske kategorije, koji je osamdesetih i početkom devedesetih harao ringovima širom sveta.

Junior je bio šampion srednje kategorije u WBC verziji, koju je držao od 2011. do 2012. godine. Uvek cinični ljubitelji boksa govorili su da mu je očevo ime dalo sve privilegije, lakše protivnike i preskakanje rejtgina.

No, titulu je izgubio 2012, kada ga je ostareli, nasledni ("pravi") šampion Serhio "Maravilja" Martinez, koji je davno prošao svoje najbolje dane, odškolovao u boksu i oduzeo mu pojas.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC