• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAVO: Novak i Džumhur pred punim "Šatrijeom"!

Autor mondo.rs

Najbolji teniseri Srbije i Bosne i Hercegovine u subotu popodne će odigrati egzibicioni meč u humanitarne svrhe pred 15.000 ljudi.

Ideja Novaka Đokovića, da sa Damirom Džumhurom dan pre početka Rolan Garosa odigra meč za pogođene poplavama u zemljama bivše Jugoslavije, naišla je na fenomenalan odziv pariske publike.

Prema informacijama iz glavnog grada Francuske, za događaj na centralnom stadionu Filip Šatrije, prodate su sve ulaznice što znači da će najbolje tenisere Srbije i Bosne i Hercegovine uživo gledati oko 15.000 ljudi.

Cilj ove akcije je da se prikupi novčana pomoć, ali i da se u Evropi i svetu podigne svest o katastrofalnoj prirodnoj nepogodi, koja je Srbiji, BiH i Hrvatskoj nanela štetu koja se meri u milijardama evra.

Učešće u manifestaciji koja počinje u 15.30 časova najavili su Serena Vilijams i Rodžer Federer.

Novak je u izjavi "Večernjim novostima" prokomentarisao otvoreno pismo lekara iz Tuzle Adnana Burine, koji je oduševljen poslednjim potezima našeg asa, izjavio da će Đokoviću u čast podići tri prsta, iako su pod tim simbolom 90-ih godina ubijani ljudi muslimanske veroispovesti u BiH.

"Žao mi je ako sam u svojoj karijeri, podizanjem tri prsta, vređao ili provocirao neke ljude. Jer, to mi nije namera. Tri prsta shvatam i tumačim samo kao Sveto trojstvo, Oca, Sina i Svetog duha. Zbog toga, u principu, dižem tri prsta i zato što se na taj način prepoznajem sa svojim narodom", rekao je Đoković za "Novosti".

"Gospodinu Burini bih želeo da se zahvalim na divnom tekstu. Komplimenti koje dobijam ovih dana na račun mojih ljudskih osobina, mnogo više prijaju nego oni koje dobijam za teniske rezultate".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC