• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spahić odlučio: KRAJ!

Autor mondo.ba

Dugogodišnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić u razgovoru za "Al Džaziru" poručio da su mečevi na Mundijalu u Brazilu bili njegovi posljednji u dresu "zmajeva"!

Emir Spahić nakon 11 godina u reprezentativnom dresu Bosne i Hercegovine odlučio je da se povuče!

Dugogodišnji kapiten "zmajeva" u razgovoru za "Al Džaziru" rekao je da je donio definitivno odluku, te da su mečevi koje je odigrao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu bili njegovi posljednji u dresu reprezentacije BiH.

"Nakon dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom i prijateljima, odlučio sam da se povučem. Sretan sam što sam tolike godine proveo u reprezentaciji koja mi je puno dala i čiji sam kapiten bio toliko godina", rekao je defanzivac Bajer Leverkuzena za Al Džaziru.

On je na Mundijalu odigrao svih 270 minuta, a mečevi protiv Argentine, Nigerije i Irana najljepši su način da se završi više nego uspješna reprezentativna karijera.

"Ponosan sam što sam izborio Svjetsko prvenstvo sa svojim momcima, koji su za mene više od prijatelja. Vrijeme je za kraj, vrijeme je da neki drugi, mlađi, nastave dalje. Znam da sam uvijek igrao srcem, da sam nekada i griješio, ali nikad namjerno. Nisam ljut ni na koga, idemo dalje, ekipi želim sreću i sve najbolje u kvalifikacijama za EP", rekao je Spahić, koji je za reprezentaciju BiH debitovao 7. juna 2003. godine protiv Rumunije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Portugaliji.

Spahić je u državnom dresu odigrao 77 utakmica i postigao tri gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC