• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi": Iz Londona se vraćamo s pobjedom

Autor mondo.ba

Košarkaši Bosne i Hercegovine Nemanja Mitrović i Andrija Stipanović složni u ocjeni da će biti teško protiv Velike Britanije na otvaranju kvalifikacija za Evrobasket, ali da pobjeda neće doći u pitanje.

As Sutor Montegranara Nemanja Mitrović je pred večerašnju utakmicu (20 h, BHT 1) istakao da je reprezentacija BiH dobro trenirala i da će uknjižiti pobjedu nad Britancima.

"Mi očekujemo tešku utakmicu jer je Britancima neophodna pobjeda nakon poraza od Islanda i igraju na domaćem terenu, ali mi smo spremni i maksimalno smo fokusirani da pobijedimo. Atmosfera u ekipi je dobra i svi su zdravi, pa očekujem pobjedu. Neće biti nimalo lako, ali smo dobro trenirali do sada i vraćamo se u BiH sa trijumfom", rekao je Mitrović.

I centar "zmajeva" Andrija Stipanović, koji će naredne sezone igrati u turskom Trabzonu se složio da Britanci imaju dobar tim, ali da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

"Mislim da Birtanci imaju jako dobru ekipu, fizički jaku sa nekoliko dobrih šutera, biće jako teško, ali mi ćemo dati sve od sebe da otvorimo kvalifikacije na pravi način. Atmosfera u ekipi je odlična, dobro smo trenirali i jedva čekamo da počne utakmica", rekao je Stipanović, a prenio zvanični sajt Košarkaškog saveza BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC