• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pjesnici" za nijansu bolji od Borca u Zagrebu

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučki Borac poražen je u nedjelju od hrvatskog prvoligaša Zagreba (1:0) u pripremnoj utakmici pred nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine."Zadovoljan sam pristupom igrača", kaže Marinović za MONDO.

 "Pjesnici" za nijansu bolji od Borca u Zagrebu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U tvrdom susretu, bez mnogo prilika "pjesnici" iz Kranjčevićeve su uspjeli da pronađu put do mreže "Velikana iz Platonove" sredinom prvog poluvremena, koje je trajalo, prema ranijem dogovoru 60 minuta. I nastavak meča je takođe bio prilika da u sat vremena treneri pruže priliku svim igračima, što je bio cilj pred nastavak takmičarskih utakmica za obje ekipe.

Borac je imao svoje šanse, preko Jovana Kastratovića u prvom poluvremenu i Bojana Kremenovića u drugom dijelu, ali oba tima u 120 minuta nisu stvorila mnogo prilika. Uglavnom se igralo tvrdo i na sredini terena, ali ipak jedna lopta je završila u mreži Borca.

Bez obzira na poraz, trener trener crveno-plavih Vinko Marinović u izjavi za naš portal nije bio previše razočaran.

"Ovo je bila utakmica u kojoj sam dao šansu svim igračima koji su putovali u hrvatsku prestonicu. S nama nisu išli Borislav Pilipović, Asmir Avdukić, Joco Stokić i Mladen Žižović...Opredijelili smo se za mlađe igrače, odigrali smo dva puta po 60 minuta i stvorili nekoliko dobrih prilika ali ih na žalost nismo iskoristili", rekao je Marinović.

Uprkos porazu, sveopšti utisak stratega Banjalučana je pozitivan na gostovanje u Kranjčevićevoj.

"Provjerio sam ove mlađe igrače jer nam predstoji već u srijedu osmina finala Kupa Republike Srpske, za vikend prvenstveno kolo, a potom i Kup Bosne i Hercegovine. Želio sam da vidim na koga mogu da računam za ove takmičarske susrete. Uglavnom, zadovoljan sam odnosom i pristupom igri kod svih igrača, ali još ima dosta toga što možemo da popravimo", podvukao je prvi trener Borca.

Borac u srijedu igra šesnaestinu finala Kupa RS protiv ekipe Brdo iz Hambarina kod Prijedora, a za vikend će biti gost dosad neporažene Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC