• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić: Borac nastavlja seriju uspjeha u Vitezu

Autor mondo.ba

Kapiten banjalučkog Borca Vladan Grujić smatra da će poslije prvenstvene pauze crveno-plavi nastaviti niz dobrih rezultata i protiv Viteza u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Grujić: Borac nastavlja seriju uspjeha u Vitezu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

"Velikan iz Platonove" je u posljednjih pet prvenstvenih utakmica zabilježio remi sa Širokim Brijegom (1:1) i četiri minimalne pobjede nad Slavijom u Foči, Zrinjskim u Banjaluci, Radnikom u Bijeljini i Željezničarom na Gradskom stadionu, što ga je dovelo u situaciju da se bori za sam vrh tabele.

Tokom pauze zbog reprezentativnih nastupa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, Borac je odigrao revijalni meč u Banjaluci protiv Crvene zvezde (1:2), ali i eliminisan iz Kupa Republike Srpske od prijedorskog Rudara (1:0).

Ipak, sve to ne umanjuju podatak da su crveno-plavi pravi kad je najvažnije, a to je šampionat i Kup BiH, gdje se nalaze na korak od plasmana u četvrtfinale.

"Odigrali smo dobru utakmicu protiv Zvezde i šteta je što nismo ostvarili povoljniji rezultat. Ponovo se pokazalo da imamo problem s realizacijom jer smo stvorili nekoliko odličnih prilika. To na treninzima pokušavamo da ispravimo. U usponu smo forme, naša želja je da nastavimo u istom ritmu i vjerujem da uz pomoć naših navijača možemo do dobrog rezultata u Vitezu", izjavio je kapiten Borca za "Press RS".

Utakmica između Borca i Viteza igra se u subotu s početkom u 15 časova.

Banjalučani su šesti na tabeli sa 19 bodova, četiri manje od lidera Širokog Brijega, dok je Vitez na 12. poziciji sa osvojenih devet poena iz dosadašnjih 10 utakmica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC