• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žeravici četiri meča kazne! Zrilić: Žalićemo se!

Autor mondo.ba

Zbog crvenog kartona na meču protiv Drine u Zvorniku (0:0), fudbaler banjalučkog Borca Miloš Žeravica suspendovan je na četiri utakmice. Iz "Velikana iz Platonove ulice" poručili da će se žaliti na ovu odluku Disciplinske komisije FSBiH.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza BiH nije imala milosti prema fudbaleru Borca Milošu Žeravici, koji je u duelu protiv zvorničke Drine zaradio direktan crveni karton.

Naime, Žeravica je na samom početku drugog poluvremena meča u Zvorniku, nakon sudara sa domaćim igračem Stefanom Čolovićem, u kojem je dobio udarac laktom u glavu, nesportski reagovao i sa zemlje nogom udario rivala, pa mu je sudija Darko Obradović sasvim opravdano pokazao put u svlačionicu.

Zbog ovog poteza, "disciplinci" FS BiH odlučili su da fudbalera Borca suspenduju u naredna četiri meča. Ipak, iz taborac crveno-plavih najavili su žalbu, jer smatraju da Žeravica nije toliko jako udario protivničkog igrača da bi pauzirao četiri utakmice.

"Stvarno ne znam razlog zbog čega je naš fudbaler kažnjen sa četiri utakmice suspenzije. Smatramo da je kazna prestroga i žalićemo se Apelacionoj komisiji. Nadamo se smanjenju kazne, jer ono što je uradio Žeravica, po našem mišljenju, ne zaslužuje ovakve sankcije", rekao je za "EuroBlic" direktor Banjalučana Robert Zrilić.

"Žrtva" Žeravičinog napada Stefan Čolović takođe će morati na "hlađenje". I on je u istom meču zaradio isključenje, svega nekoliko minuta nakon što je Žeravica napustio teren i to zbog odgurivanja protivničkog igrača.

NI KOSTIĆ NE IGRA

Trener Borca Vinko Marinović u posljednjem jesenjem kolu protiv Veleža, osim Žeravice, neće moći da računa ni na Filipa Kostića. Defanzivac crveno-plavih protiv Drine zaradio je treću javnu opomenu, pa će morati da pauzira jedan meč.

Ukoliko mu kazna ne bude smanjena, Žeravica će propustiti posljednji meč u 2014. godini, kada će Borac ugostiti Velež, te tri proljećna duela, protiv Mladosti, Sarajeva i Travnika.

Borac je proteklih sezona bio u vrhu Premijer lige BiH kada je fer-plej u pitanju, a stanje se ove sezone drastično pokvarilo. Prije Žeravice, crvene kartone zaradili su Nebojša Runić i Joco Stokić, dok su sa klupe udaljeni pomoćni trener Stojan Malbašić i trener golmana Radovan Gajić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC