• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baždarević: "Zmajevi" nisu u haosu i rasulu...

Autor mondo.ba

...sve su to stvari koje se mogu riješiti ako će biti sloge i zajedništva, izjavio je novi selektor Bosne i Hercegovine.

 Baždarević: "Zmajevi" nisu u haosu i rasulu... Izvor: mondo.ba

Izvor: mondo.ba

Mehmed Baždarević naredne subote će u Zenici biti zvanično predstavljen kao nasljednik Safeta Sušića na kormilu "zmajeva".

U intervjuu za zagrebački "Jutarnji list", popularni Meša je priznao da u svlačionici reprezentativaca BiH ne vlada sjajna atmosfera, ali...

"Ima problema. Da ih nema, ne bi se čelnici Saveza odlučili za promjenu na klupi, ali s druge strane, nema govora o rasulu i haosu. Sve su to stvari koje se mogu riješiti ako će biti sloge i zajedništva. Prvo nas fudbalskih ljudi, a onda i navijača, medija itd. Reprezentacija je vrlo kvalitetna, ail se nakon Svjetskog prvenstva očito malo izduvala i izgubila motive. Rejting nam se srušio na startu ovih kvalifikacija za Euro 2016, ali stignemo ga popraviti", rekao je Baždarević.

BiH je iz prve četiri utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj osvojila samo dva boda, ali Meša je optimista da "zmajevi" u narednih šest mečeva mogu da osvoje potreban broj bodova da se nađu na završnoj smotri.

"Hm, barem petnaestak. Što drugim riječima znači da u šest utakmica igramo šest finala. Na prvi pogled nemoguća misija, ali možemo stići do trećeg mjesta u grupi. Mobilisaćemo sve snage, maksimalno se pripremiti za svaki meč, a onda kako bude. Što bi ovdje rekli, inšalah"...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC