• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trninić treći put blokirao račun Borca m:tel

Autor mondo.ba

Račun banjalučkog Rukomentog kluba Borac m:tel je po treći put blokiran od strane bivšeg trenera Zorana Trninića i to za iznos od 9.500 KM plus kamate.

 Trninić treći put blokirao račun Borca m:tel Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

"Glas Srpske" piše u subotu da Trninić, ali ni direktor "Velikana iz Gospodske" Nebojša Golić nisu željeli da komentarišu novonastalu situaciju odnosno činjenicu da je bivši trener po treći put blokirao račun banjalučkog kluba.

Aktuelno rukovodstvo Borca m:tel na sve načine se bori kako bi ispravilo greške i dugovanja iz ranijeg perioda, što je u velikoj mjeri i uspjelo... Međutim, svakodnevno stižu nova potraživanja, a posljednje se dogodilo prije nekoliko dana od stratega koji je sjedio na klupi Banjalučana od jula 2012. do marta 2013. godine.

I sve to nakon što su rukometaši Borca slavili nad Crvenom zvezdom u humanitarnoj utakmici čiji je prihod otišao na liječenje mladog Banjalučanina Dalibora Jokića i sedmomjesečnog Nenada Jokića iz Bratunca.

Inače nekadašnjeg šefa struke Trninića je u martu 2013. godine naslijedio Jovica Cvetković i osvojio "duplu krunu" u Bosni i Hercegovini.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

igrac

Taj covjek nema blage veze o rukometu, to mogu da kazem sa sigurnoscu. A ovim je dokazao i da je los covjek uz sve to...

Vultures

pa ko je tu rukometnu neznalicu uopste doveo na klupu Borca. On klubu treba da plati sto je ikad dosao na mjesto trenera. Koga je on vodio, gdje je on bio trener?! To je najskuplji navijac ikad. Sve te lazne ljubitelje kluba treba otjerati iz grada. Trninicu, ljudska nulo!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC