• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meša do subote ostaje "zakopčan"

Autor mondo.ba

Novi selektor Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević u subotu će biti zvanično predstavljen u Zenici nakon sjednice Izvršnog odbora FS BiH.

 Meša do subote ostaje "zakopčan"  Izvor: mondo.ba

Izvor: mondo.ba

Popularni Meša će sutra imati i konferenciju za štampu kao i prednovogodišnje druženje sa novinarima koji prate rad FS BiH.

Zato i ne čudi što pred put iz Francuske u BiH nije želio da razgovara o planovima vezanim za imenovanje stručnog štaba, planu posjeta reprezentativcima...

"Ne, ne, ništa... S čelnicima Saveza sam se dogovorio da ćemo o svim narednim aktivnostima obavijestiti javnost tek na predstojećoj, zvaničnoj pres konferenciji. A do tada, dogovorili smo se da ne komuniciram s medijima. Rekli su mi, ako mogu da šutim. Sve sam već isplanirao, ali ipak, volio bih da to prvo saopštim njima iz Saveza", rekao je Baždarević u izjavi za "Sport Avaz".

Ipak priznao je da ga izuzetno raduje podrška koju je dobio iz Fudbalskog kluba Sarajevo, tačnije predsjednika bordo kluba Edisa Kusturice obzirom da je legenda Željezničara.

"To mi je drago čuti, puno mi znači... To je jedan znak respekta, koji sam ja uvijek imao prema komšijama. I imaću ga... Oni su uvijek bili moj veliki sportski protivnik na terenu, ali i prijatelj(i) van njega. Nadam se da ću znati odgovoriti na sve to... Sve to je za mene velika čast, ali i obaveza. Očekujem punu podršku i od svih ostalih naših klubova", dodao je novi selektor "zmajeva".

Podsjetimo, najviše se i dalje lome koplja oko imenovanja pomoćnika po nacionalnom ključu, kao i imenovanja selektora mlade selekcije BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC