• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gagić: Htela me je Zvezda, ali ja nisam nju

Autor mondo.rs

Košarkaš prvi put posle odlaska iz Partizana javno progovorio koji je pravi razlog zbog kojeg je doneo tu odluku. Crno-bele neće tužiti, iako ne krije da ga je mnogo pogodilo to što su ga nazvali izdajnikom.

 Gagić: Htela me je Zvezda, ali ja nisam nju Izvor: MN PRESS

Đorđe Gagić iznenada je napustio Partizan početkom februara. Bez ikakve pompe podneo je zahtev za raskid ugovora sa crno-belima i obavestio ih da odlazi.

Partizan je nakon toga u saopštenju naveo da je Gagić izdao klub, a trener Duško Vujošević saopštio je da su sa njim pregovarali Metalac i Crvene zvezda, iako je dojučerašnji centar crno-belih odlučio da nastavi karijeru u Turskoj.

"Tačno je da me je Zvezda želela u prelaznom roku. Finansijski, ponuda je bila odlična, ali o njoj ni u jednom trenutku nisam razmišljao. Odbio sam je bez da sam pitao Duška Vujoševića ili bilo koga drugog. Ne bih to nikada uradio, na prvom mestu zbog sebe, a onda i zbog saigrača. želeo sam da ostavim dublji trag u Partizanu, ali eto...", izjavio je za "Blic" Gagić.

Đorđe Gagić potvrdio je da razlog odlaska iz Partizana nisu bile finansije, već je takav potez povukao jer je bio nezadovoljan statusom u timu.

"Jedini razlog zbog koga sam doneo ovakvu odluku jeste moje nezadovoljstvo ulogom u timu, nikako novac. Smatram da sam zaslužio veću minutažu, da nisam igrač za klupu. Igrao sam za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, sačekao sam da odu stranci koji su igrali na mojoj poziciji... Zato sam i ostao ove sezone kako bih konačno dobio šansu i veću ulogu. I opet ništa. Kako nje nije bilo, morao sam sreću da potražim na drugom mestu", objasnio je Gagić.

On je objasnio da je svoj posao maksimalno profesionalno odrađivao do poslednjeg treninga.

"Svi koji me napadaju to znaju. Zbog Partizana i lojalnosti sam prošlog leta rizikovao sve. Od reprezentativca sam postao 'marginalac' sa malom minutažnom. Posle finala plej-ofa sam imao sjajne ponude, ali sam ih odbio, iako sam i tada bio prisutan kada se u Pioniru isključivala struja i kada se znalo da ulazimo u neizvesnost. Umesto izvinjenja dobio sam etiketu izdajnika. Opraštanjem dugova Partizanu pokazao sam svoj odnos prema klubu ne želeći da otežavam situaciju. neću ih tužiti", objasnio je Gagić.

On je dodao da ga je posebno pogodilo to što ga je Partizan u saopštenju nazvao izdajnikom.

"Naravno da me je to pogodilo. Zalepljena mi je etiketa izdajice, a ginuo sam za Partizan. Osećao sam se jako loše. I ne samo to, svašta se pisalo o meni... Pročitao sam negde da sam početkom godine odbio da igram protiv Budućnosti, da sam već tada digao ruke, a prava istina je da mi je zglob bio otečen i da nije bilo šanse da istrčim na teren. Čuvam u telefonu i fotografiju otečenog zgloba... Ja sam prvi igrač koji je nazvan izdajnikom samo zato što je odlučio da ode iz kluba, iako nisam imao nijednu ponudu prilikom zahteva za raskid ugovora. U svakom slučaju, takvo saopštenje ne priliči Partizanu. Šokiran sam, jer sam imao zakonsko pravo da tražim ono što mi pripada. Ne pare, već raskid ugovora", naveo je Gagić i dodao da i atmosfera u Partizanu više nije bila ista, jer nisu svi imali jednak tretman, ali da nikom ništa ne zamera, da sa svima ostaje u dobrim odnosima i da svima, kao i klubu želi sve najbolje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC