• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Ugovori za juniore, Koljića i Redžića

Autor mondo.ba

Četvorica juniora Borca Vladimir Tučić, Nikola Dujaković, Ilija Danilović i Predrag Zekanović, kao i napadač Elvir Koljić, te vezista Ajdin Redžić izborili su se za ugovore sa banjalučkim klubom.

Poslije više od mjesec dana priprema i osam odigranih prijateljskih utakmica, stručni štab "Velikana iz Platonove" na čelu sa trenerom Vinkom Marinovićem odlučio je da će ugovore s klubom potpisati napadač Koljić i vezni igrač Redžić.

"Redžić i Koljić su kroz utakmice pokazali da posjeduju kvalitet koji je svakom igaču potreban da bi obukao dres Borca. Ugovori će biti potpisani danas (ponedjeljak) a u narednom periodu pratićemo mlade i talentovane fudbalere u cijeloj regiji", rekao je sportski direktor Banjalučana Slobodan Starčević za "EuroBlic".

Marčeta otpao

Iako je bio strijelac dva pogotka na pripremama u Hrvatskoj, Damjan Marčeta nije uspio da uvjeri trenere Borca da zaslužuje ugovor. Nekadašnji napadač Donjeg Srema već se vratio u Srbiju gdje će pokušati da pronađe novi klub.

Takođe, ugovore će potpisati i četvrorica Borčeve djece iz juniora Vladimir Tučić, Nikola Dujaković, Ilija Danilović i Predrag Zekanović.

"Ugovor s Borcvem je kruna i nagrada za sav naš trud u dosadašnjem dijelu priprema, ali i igara u juniorima. Imam motiva da se radom nametnem stručnom štabu i želim da u seniorskom timu ostavim dubok trag", rekao je mladi Dujaković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC