• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ''petardom'' okončao pripreme

Autor mondo.ba

U generalnoj probi pred start drugog dijela prvenstva, fudbaleri banjalučkog Borca savladali su drugoligaša Republike Srpske, ekipu Liješća 5:0. Povreda Petra Ilića.

Borac iz Banjaluke ''generalku'' pred nastavak prvenstvene trke odigrao je u Brodu protiv drugoligaša Republike Srpske Liješća i slavio više nego ubjedljivo 5:0 (4:0).

Tim Vinka Marinovića već nakon prvih 45 minuta stekao je visoku prednost. Prvo je Kalabić pogodio sopstvenu mrežu za 0:1, da bi Petar Ilić, Fedor Predragović i Joco Stokić do kraja prvog poluvremena povisili na 0:4. Konačnih 0:5 u nastavku susreta postavio je Mihajlo Savanović.

Na meču u Brodu ekipu sa Gradskog stadiona zadesio je peh, jer se povrijedio Petar Ilić, koji će vjerovatno propustiti otvaranje drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH. Ilić se tako pridružio Vladanu Grujiću i Milošu Žeravici, koji neće igrati zbog kartona.

Marinović je u prvom poluvremenu na teren izveo sljedećih 11 igrača: Avdukić, Bečelić, N. Dujaković, Jevtić, Kostić, Radinović, Redžić, Predragović, Ilić, Jović i Stokić. U nastavku su priliku dobili: Ružić, Runić, Danilović, Tučić, Petrović, Grujić, Žeravica, Stevandić, Savanović, Macanović i S. Dujaković.

Prvi proljećni meč protiv Mladosti iz Velike Obarske Banjalučani igraju u subotu, 28. februara od 17 časova i 30 minuta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC