• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pomogao budućim novinarkama

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Fudbalski klub Borac izišao je u susret studentkinjama Fakulteta političkih nauka u Banjaluci sa odsjeka novinarstva dozvolivši im da prisustvuju konferenciji za štampu pred utakmicu sa Drinom iz Zvornika.

 Borac pomogao budućim novinarkama Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Studentkinje FPN su od svojih profesora dobile zadatak da naprave priču iz Vlade Republike Srpske ili neke druge državne instutucije.

Međutim, obzirom da nemaju nikakve akreditacije i da se tek uče budućem poslu, obezbjeđenje ih je u skladu sa svojim ovlaštenjima ljubazno ispratilo i objasnilo da to neće moći da urade.

Da ne bi dobile "minus" od svojih profesora ili čak da ne bi bile oborene na ispitu, uskočio je "Velikan iz Platonove" i omogućio da praksu obave u Trofejnoj sali Gradskog stadiona na konferenciji za štampu pred pretposljednje, 29. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

I to na dan, kad je Borac prije četiri godine osvojio jedinu titulu u BiH.

"S posebnim zadovoljstvom naglašavam da su s nama i studentkinje FPN-a u Banjaluci s odsjeka novinarstva da naprave izvještaj sa konferencije. Pokazali smo da smo otvoren klub za razliku od državnih institucija gdje nisu naišli na razumijevanje", rekao je portparol Banjalučana Slobodan Petrović.

Obzirom da se manje-više znaju svi novinari koji prate crveno-plave, svi su bili iznenađeni dolaskom mladih djevojaka, a pojedini predstavnici "sedme sile" su se i našalili: "Da li Borac organizuje Izbor za mis?".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC