• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TP 2015: Zvezda pet od pet za titulu u Bijeljini!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Fudbaleri Crvene zvezde do 16 godina osvojili su drugi "Turnir prijateljstva", pošto su u velikom finalu u Bijeljini pobijedili ekipu Vojvodine rezultatom 1:0 (0:0).

 TP 2015: Zvezda pet od pet za titulu u Bijeljini! Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Pet od pet za titulu u Bijeljini!

Fudbaleri Crvene zvezde do 16 godina osvojili su drugi "Turnir prijateljstva", pošto su u velikom finalu u Bijeljini pobijedili ekipu Vojvodine rezultatom 1:0 (0:0).

Dan ranije, istim rezultatima, Beograđani su u polufinalu pobijedili Dinamo iz Zagreba, koji je branio titulu osvojenu prije godinu dana, a Novosađani vršnjake iz Partizana.

Iako je viđen samo jedan pogodak, na terenu etno sela Stanišići publika je gledala vrlo uzbudljivu utakmicu, mnogo sadržajniju nego što su to bili polufinalni dueli. Na kraju su kao pobjednici izašli izabranici trenera Ognjena Koromana.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Vojvodina će žaliti za propuštenim prilikima iz prvog dijela igre, a najbolju je već u trećem minutu imao  Stanojev kada je sa tri metra promašio prazan gol, poslije odličnog prodora I asistencije Zličića.

Polovinom prvog poluvremena Mihajlović je imao dobru priliku, ali šut veznjaka crveno-bijelih brani golman Vojvodić.

Ipak, Zvezda je u drugom poluvremenu odigrala mnogo bolje i uspjela da osvoji trofej namijenjen najboljem timu u regionu.

Vojvodina je imala odličnu priliku u 23. minutu da poravna rezultat, Zličić je sve sam odlično uradio, prošao nekoliko igrača i šutirao, ali je lopta otišla pored gola.

U drugom poluvremenu Mihajlović je odličnim potezom u 49. minutu riješio utakmicu I obradovao grupu navijača Zvezde koji su sa tribina sve vrijeme bodrili svoje ljubimce.

Dvije minute kasnije Vojvodina je pokušala preko Mitrovića, ali golman crveno-bijelih Đekić bio je siguran.

U finišu utakmice ekipa Ognjena Koromana čuvala je rezultat, ali je dvije minure prije kraja mogla da poveća vođstvo, kada je Miloš Z. Nikolić umalo pogodio sa 45 metara. Fudbaler Zvezde izveo je slobodan udarac, a lopta je pogodila mjesto gdje se spajaju prečka I stativa.

CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA 1:0 (0:0)
/Mihajlović 49/

Glavni sudija: Rajko Đorđić.
Prvi pomoćni sudija: Stefan Maletić.
Drugi pomoćni sudija: Radmilo Vuković.
Četvrti sudija: Aleksandar Ikonić.
Delegat: Mićo Todorović.
Žuti kartoni: Rakić, Gačić, Miloš Z. Nikolić (Crvena zvezda), Mitrović, Lešanac, Vojvodić (Vojvodina).

CRVENA ZVEZDA: 1 Đekić, 2 Gačić, 4 Miloš Z Nikolić, 6 Milunović, 7 Terzić, 8 Kovač (od 36. Vukmanović), 9 Joveljić, 10 Mihajlović (od 50. Vudragović), 11 Rakić, 16 Puzić, 17 Tomašević (od 36. Perić). Rezerve: 12 Kostić, 3 Miloš J Nikolić, 5 Jokić, 13 Perić, 14 Vudragović, 15 Vukmanović, 18 Galečić.

VOJVODINA: 27 Vojvodić,  2 Kostić, 3 Devetak, 4 Kačavenda (od 38. Živković), 5 Veselinović, 8 Vidaković, 10 Zličić, 11 Janković (od 33. Dundjerski),  15 Leđanac, 14 Stanojević (od 33. Mitrović), 18 Beljanski (od 54. Stojaković). Rezerve: 12 Grujčić,  6 Subašić, 7 Dunđerski, 16 Kovačević,  9 Živković, 13 Mitrović, 17 Stojaković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC