• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac riješio gorući problem

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Na Gradskom stadionu predstavljena su posljednja pojačanja čime je završen prelazni rok za banjalučkog premijerligaša.

 Lazar Marjanović i Mićo Kuzmanović pojačali Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Napadač Mićo Kuzmanović (19) i igrač sredine terena Lazar Marjanović (25) danas su predstavljeni kao najnovija pojačanja banjalučkog Borca.

Mićo Kuzmanović, izdanak modričke škole fudbala i U-19 reprezentativac Bosne i Hercegovine, stigao je iz Jagodine, gdje je igrao posljednjih godinu dana. On će pokušati da riješi problem u napadu, sa kojim se četa Vlade Jagodića susreće već duže vrijeme.

"U Jagodini nisam bio zadovoljan minutažom, još neke stvari se nisu poklopile, tako da nisam mogao da odbijem poziv Borca. U razgovoru sa ljudima iz Uprave kluba, saznao sam da se radi o mladoj ekipi, da su uslovi korektni, tako da sam trenirao sa ekipom deset dana i zadovoljan sam. Sve je kako mi je obećano", naglasio je Kuzmanović.

Iako je ekipa mlada, krilni napadač nada se se da će Borac moći da parira svakom protivniku

"Tu je i trener koji zna da posloži sve kako treba i vjerujem da će sve biti u redu. Zahvalio bih se Upravi i treneru na ukazanom povjerenju, a ja ću se truditi da sve to opravdam na treninzima i utakmicama. Ovdje imam sve uslove da napredujem", poručio je mladi deventaestogodišnji napadač, koji je prije Jagodine nosio dres i Zvijezde Gradačac.

Šest godina stariji i iskusniji Lazar Marjanović stigao je iz mađarskog Diosđera, a ranije je već igrao u Premijer ligi BiH. Srbijanski internacionalac nosio je dres trebinjskog Leotara i Zrinjskog iz Mostara.

POJAČANJA

Ovog ljeta Borac je, pored Marjanovića i Kuzmanovića, angažovao još 12 igrača. To su: Bojan Jović, Demir Jakupović, Stefan Savić, Siniša Saničanin, Bojan Kremenović, Zvezdan Đorđilović, Stojko Kikić, Srboljub Jandrić, Nemanja Vidović, Predrag Zekanović, Srđan Paštar i Milan Stojanović.

"Želio bih da se zahvalim Upravi kluba koja je bila izuzetno korektna i konkretna. Na moje veliko zadovoljstvo ja sam danas ovdje. Ovo je veoma mlada ekipa koja posjeduje veliki kvalitet i za ovo kratko vrijeme koliko sam ovdje stekao sam utisak da ova ekipa ima potencijal da bude hit ovogodišnjeg prvenstva. Zamolio bih sve da ovoj ekipi date šansu i vrijeme da pokaže kvalitet koji posjeduje", istakao je Marjanović.

Još 2011. godine bio je na pragu dolaska u Borac, ali je tada, nakon epizode u Leotaru, izabrao Zrinjski.

"Po odlasku iz Leotara završio sam u Zrinjskom i mogu najiskrenije reći da mi je to bio pravi potez. Tada sam bio želja tadašnjeg trenera Slavena Muse, koji je od mene napravio ovo što sam danas. Ali, Zrinjski je završena priča. Sada sam u Borcu i daću sve od sebe da Borcu dam najbolje od sebe", poručio je Marjanović, nagalasivši da je po odlasku iz Diosđera radio individualno, te da se nada da će uskoro biti u punoj formi.

Dolaskom Marjanovića i Kuzmanovića prelazni dok je završen za ekipu sa Gradskog stadiona.

"Dolaskom ove dvojice igrača, za nas je prelazni rok završen. Zadržali smo osnovne karakteristike tima koji želimo. Radi se o veoma kvalitetnim igračima i vjerujem da će oni to u narednim utakmicama i pokazati", istakao je trener Borca Vlado Jagodić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac nije rijesio goruci problem

Goruci problem je generalni sponzor, pomocni tereni, finansiranje kluba, postavljanje solarnih panela iz Austrije, dovodjenje Gazproma... UPRAVA, DIREKTOR ZRILIC, PREDSJEDNIK ILIC I OSTALI SIBICARI MARS IZ BORCA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC