• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin sudi "utakmicu svih utakmica"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Ognjen Valjić, arbitar iz Banjaluke, sudiće vječiti bh. derbi između fudbalera Željezničara i Sarajeva koji će biti odigran u 11. kolu Premijer lige BiH na stadionu "Grbavica" u nedjelju, 4. oktobra, sa početkom u 15:30 časova.

 Ognjen Valjić sudi sarajevski derbi Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ognjen Valjić, arbitar iz Banjaluke sudiće vječiti bh. derbi između fudbalera Željezničara i Sarajeva koji će biti odigran u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu "Grbavica" u nedjelju, 4. oktobra, sa početkom u 15:30 časova, odlučeno je u Fudbalskom savezu BiH (FS BiH).

LIGA EVROPE

Jedan od najboljih bh. arbitara dijelio je pravdu na jučerašnjem meču Lige Evrope, u kojem je Bazel na domaćem terenu savladao Leh iz Poznanja 2:0. Banjalučki sudija pokazao je tri žuta kartona, od čega dva gostujućem igraču Karolu Linetiju, koji je u 50. minutu zbog druge javne opomene morao ranije u svlačionicu.

Za "utakmicu svih utakmica" u bh. šampionatu delegirano je šest sudija, te će Valjićevi pomoćnici na aut linijama biti Goran Dujak iz Odžaka i Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva. Za četvrtog sudiju određen je Enes Đozić iz Sarajeva, dok će peti i šesti biti njegov sugrađanin Admir Šehović, odnosno Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

Delegat derbija bit će Haris Idrizović iz Konjica, posmatrač suđenja Marko Bilić, a oficir za bezbjednost FS BiH Željko Pušić iz Mostara.

U nedjelju u istom terminu još će igrati Slavija i Široki Brijeg u Istočnom Sarajevu (sudija: Dragan Skakić / Gradiška).

Preostalih šest susreta 11. kola PLBiH biće na rasporedu dan ranije, a sastaju se: Borac - Rudar Prijedor (sudija: Dušan Berak / Trebinje), Radnik - Čelik (Husein Terzić / Travnik), Vitez - Zrinjski (Edin Jakupović / Bihać), Velež - Travnik (Antoni Bandić / Grude), Mladost - Drina (Vedran Zovko / Mostar) i Sloboda - Olimpik (Ilija Živković / Orašje).

Svi subotnji mečevi su od 15:30 časova, izuzev duela Borac - Rudar Prijedor koji će na Gradskom stadionu u Banjaluci početi u 17.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

9

gey

gravediggerbl

jako "kvalitetan" sudija, kao 4. ili 5. sudija (onaj što prati gol liniju) nije vidio da je lopta pola metra bila u golu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC