• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biševac u Laciju: Da je Zvezda zvala...

Autor mondo.rs

Rimski klub je definitivno dobio još jednog prvotimca iz Srbije. "Čuo sam, ne znam da li je istina, da se i Zvezda raspitivala za mene", kaže reprezentativac.

Posle Dušana Baste, Filipa Đorđevića i Sergeja Milinković Savića, srpska kolonija u Laciju brojnija je za još jednog igrača.

Iskusni defanzivac Milan Biševac (32) definitivno je potpisao ugovor sa klubom iz Rima, što je na svom Instagram profilu potvrdio i Mateja Kežman, nekadašnji golgeter, a sada fudbalski menadžer.

"Milan Biševac potpisao je ugovor za SS Lacio. Milane čestitam. Puno sreće u tvojoj novoj fudbalskoj misiji", napisao je Kežman u potpisu svoje fotografije sa doskorašnjim igračem Liona.

Nekadašnji defanzivac Zvezde tako je zvanično promenio zemlju stanovanja posle devet i po godina provedeniih u Francuskoj, u kojoj je nastupao za Lans, Valensijen, Pari Sen Žermen i Lion.

Lacio trenutno zauzima deseto mesto na tabeli Serije A, sa čak 14 bodova manje od Napolija, koji zauzima treću poziciju, poslednju koja vodi u borbu za Ligu šampiona.

Na startu takmičarske 2015/16 Rimljani su igrali kvalifikacije za najjače takmičenje, ali ih je eliminisao Bajer Leverkuzen.

Biševac je potpisao ugovor na godinu i po, uz opciju za produžetak saradnje za još jednu godinu.

"Potpisao sam ugovor na Badnji dan, odradio prvi trening, danas (četvrtak) sam prvi put radio sa ekipom. Deset godina sam proveo u Francuskoj, tamo sam postao igrač, mnogo mi je toga Francuska dala, ali trebala mi je promena. Srećan sam i zadovoljan što sam potisao za Lacio, dobar klub, lep grad. Potpisao sam na godinu i po plus godinu".

Lion je pokušao da ga zadrži na Žerlanu, ali...

"Dobio sam pre 3-4 meseca ponudio Liona, nisam hteo da je produžim iz mnogo razloga. Pre četiri nedelje pojavio se Lacio, pozvao me (Mateja) Kežman i počala je priča. Javnost je možda iznenađena, ali ja nisam, trajalo je to i na kraju se dobro završilo. Presrećan sam, još samo da počnem da igram".

Da li je postojala mogućnost da zaigra u Zvezdi? On tvrdi da je bilo samo nagoveštaja, ali ne i konkretnih poteza koji bi ga vratili na "Marakanu".

"Volim Zvezdu, to je moj klub. Niko me iz kluba nije zvao, nije bilo pregovora, niti sam ja potencirao nešto u vezi s tim. To nije bilo ni realno. Ne bih voleo da se misli da sam ja odbio nešto, da su me pozvali ko zna šta bi bilo, jer je teško taj klub odbiti. Čuo sam, ne znam da li je istina, da su se oni raspitivali u kakvom sam ja stanju. To mi je malo bilo čudno, mislim da sam spreman i da dostigao neki nivo posle toliko godina u francuskoj ligi. Ali niko me nije zvao, da sam imao poziv, to bi bila druga priča", podvukao je Biševac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC