• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspjela generalka Borca (FOTO)

Autor mondo.ba

Banjalučki premijerligaš u posljednjem kontrolnom meču pred nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH na Gradskom stadionu golovima Darka Maletića i Lazara Marjanovića savladao prvoligaša Srpske Tekstilac iz Dervente 2:0.

Banjalučki Borac u generalnoj probi savladao je Tekstilac iz Dervente 2:0, a golove za crveno-plave postigli su Darko Maletić u 43. i Lazar Marjanović u 83. minutu.

U duelu sa prvoligašem Srpske, tim Aleksandra Janjića pokazao je daleko više, kontrolisao igru tokom svih 90 minuta i na kraju zasluženo slavio, što može da raduje srbijanskog stratega pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Podsjetimo, narednog vikenda biće nastavljeno takmičenje u bh. eliti, a u prvom proljećnom kolu Borac će u subotu, 27. februara od 17 časova na Gradskom stadionu ugostiti lidera prvenstva, ekipu Slobode iz Tuzle.

Borac će u drugom dijelu sezone imati samo jedan cilj, a to je opstanak u bh. eliti.

Svega 18 osvojenih bodova u prvih 18 kola i 12. pozicija ne mogu zadovoljiti nikoga u gradu na Vrbasu, pa je tokom prelaznor roka angažovano čak 15 pojačanja, s ciljem da se što prije pobjegne iz opasne zone.

Borac za Vitezom, koji je prvi iznad zone ispadanja, zaostaje pet bodova.

BORAC – TEKSTILAC 2:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Maletić (43), 2:0 Marjanović (83),
Stadion: Gradski,
Gledalaca: 500,
Sudija: Milan Docić (Banjaluka).

BORAC: Ružić, Bečelić, Đokić, Vidović, Raspudić, Radinović, Kiso, Maletić, Milosavljev, Jović, Đilas. Još su igrali: Rajović, Prljević, Popović, Ristovski, Redžić, Dujković, Škorić, Predragović, Savić, Marjanović. Trener: Aleksandar Janjić.

TEKSTILAC: Plisnić, Ristović, Jolović, Ćorić, Marić, Đuričić, Komlenović, Đukić, Duspara, Susaković, Guzina. Još su igrali: Prljeta, Simić, Gatarić, Malkić, Vukadinović, Vujičić. Trener: Bojan Magazin.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC