• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajnštajger pod upitnikom za EURO 2016!

Autor mondo.rs

Vezista Mančester junajteda ponovo povređen. "Ne izgleda dobro", kaže selektor Nemačke Joakim Lev.

U sklopu priprema za EURO 2016 narednog leta u Francuskoj, fudbalske reprezentacije Nemačke i Engleske odigraće u petak u Berlinu prijateljsku utakmicu.

U njoj, po svemu sudeći, neće učestvovati Bastijan Švajnštajger.

Vezista Mančester junajteda ponovo je povređen, pošto je u utorak uveče morao da završi trening ranije od saigrača zbog bolova u kolenu.

"Sačekaćemo rezultate lekarskih pregleda, ali ne izgleda dobro", izjavio je selektor svetskih šampiona, Joakim Lev, na konferenciji za medije u sredu.

Švajnštajger je ove sezone odigrao tek 18 premijerligaških utakmica za Mančester junajted (u 13 je bio starter), a samo dve ove godine. Povrede su mu zadavale velike probleme, pa se postavlja pitanje da li će 31-godišnji bivši igrač Bajern Minhena uopšte i biti spreman za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Lev se osvrnuo i na eventualni povratak Filipa Lama u nacionalni tim, što priželjkuje nemačka javnost.

"Znam da neće promeniti svoju odluku", razočarao ih je selektor kada su ga novinari pitali ima li šanse da se bivši kapiten, koji se povukao iz reprezentacije posle Svetskog prvenstva 2014. u Brazilu, predomisli.

Tema konferencije za medije bila je i informacija koja se tokom dana pojavila u medijima, ali je kasnije iz UEFA demantovana, da bi tokom Evropskog prvenstva u Francuskoj utakmice mogle da se igraju pred praznim tribinama, zbog straha od terorističkih napada.

"Učinićemo sve što možemo da zaštitimo tim u Francuskoj, kao i u prijateljskim utakmicama koje predstoje", poručio je direktor nemačke reprezentacije, Oliver Birhof.

Posle utakmice sa Engleskom, Nemačka će igrati protiv Italije, 29. marta u Minhenu, a do početka Evropskog prvensta sastaće se i sa Slovačkom (29. maja) i Mađarskom (4. juna).

Na turniru u Francuskoj, ekipa Joakima Leva igraće u grupi sa Ukrajinom, Severnom Irskom i Poljskom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC