• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bambi" Tošić o "povlačenju" Tadića i Gudelja...

Autor mondo.rs

"Pa svaki igrač je dovoljno odrastao da bi morao da zna šta govori", kaže Zoran Tošić.

 Zoran Tošić o svađi Nemanje Gudelja i Dušana tadića sa selektorom Izvor: MN PRESS

Srpski fudbalski reprezentativci Slobodan Rajković i Zoran Tošić, psole poraza od Poljske u Poznanju 1:0, istakli su da nije prijatno kad se gubi, ali da raduje dobra igra i posebno odlična atmosfera među igračima.

"Ne mogu da kažem da je osećaj posle poraza lep i dobar, ali moramo da budemo iskreni i kažemo da posle svega što smo pokazali, igre i prilika koje smo imali, nismo zaslužili da izgubimo. Imali smo daleko više šansi, a primili smo jeftin gol. Morali smo bolje da reagujemo, pogotovo što se u prethodnim utakmicama nešto slično dešavalo i te greške moramo da svedemo na minumum. Atmosfera medu nama igračima polako raste, bez obzira na sve okolnosti", istakao je Rajković, a prenosi zvanični sajt FSS.

Ipak, povratnik u nacionalni tim, nije hteo da proognozira šta će biti u narednom periodu.

"Mi smo mnogo puta rekli da obećava i da smo na dobrom putu, ali ajde sada da ostanemo na zemlji i da se skoncentrišemo na narednu utakmicu, da ono što je bilo dobro da ponavljamo, a ono što je bilo loše da otklanjamo. Želimo u budućnosti mnogo toga i sada idemo korak po korak", poručio je Rajković.

Tošić je istakao da je ekipa u najmanju ruku bila egal sa Poljacima i osvrnuo se na potrese u reporezenatcije uoči puta, odnosno na "povlačenje" Dušana Tadića i Nemanje Gudelja.

"Navikli smo na udare i ovakve stvari. A to što se pričalo, pa svaki igrač je dovoljno odrastao da bi morao da zna šta govori. Mi gledamo da damo svoj maksimum i o tim stvarima koje se događaju oko reprezentacije, nećemo da govorimo. Važno je da smo mi ovde složni", rekao je Tošić.

Srbija naredni meč igra 29. marta protiv Estonije u Talinu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC