• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić: Ćurčić ima moju podršku

Autor mondo.rs

Fudbaler Čelsija smatra da su "orlovi" napredovali u odnosu na meč sa Češkom. Selektor Radovan Ćurčić ima podršku Nemanje Matića.

 Nemanja Matić podržao selektora Srbije Izvor: MN PRESS

Nemanja Matić nosi pozitivne utiske iz Poznanja. Za fudbalera Čelsija većina stvari prikazanih protiv Poljaka (0:1) bila je daleko bolja nego na prošloj utakmici protiv Češke (4:1).

Odlični vezista je, ipak, zabrinut jer "orlovi" uprkos boljoj igri nisu uspeli da postignu gol i izbegnu treći poraz u nizu.

"Svakako da nije dobro što smo izgubili utakmicu u kojoj smo u mnogim segmentima igre bili bolji rival. Nismo iskoristili šanse koje smo imali, ali sve u svemu raduje me što smo bili prava ekipa na terenu, što smo bili kompaktni, u svakom trenutku znali šta treba da uradimo i to je nešto što moramo da nastavimo da radimo u budućnosti. Mislim da smo svi svesni koja je razlika između meča sa Češkom i sada utakmice sa Poljskom. Moram da kažem da je Poljske dosta bolja od Češke, a da smo mi na ovom stadionu bili bolji rival, a protiv Češke dosta slabiji. Svi moramo da budemo zadovoljni, jer smo zaista izgledali dobro na terenu. Mislim da svako ko se barem malo razume u fudbal, uveren sam, da je to primetio", rekao je Nemanja Matić.

Na terenu nije bilo mnogo nagativnih stvari.

"Iskren da budem, protiv Poljske je dosta stvari bilo dobro. Šta treba popraviti? Mislim da će selektor sa stručnim štabom sagledati sve od početka do kraja i izvući negativne stvari koje ne samo da mi imamo, nego imaju i druge selekcije, posle svake utakmica sigurno da ima i loših stvari. To je posao selektora i siguran sam da će on obratiti pažnju na sve te stvari".


Izjave Dušana Tadića i Nemanje Gudelja i dalje se komentarišu.


"Svako odgovara za svoje postupke. Siguran sam da su dobro razmislili pre nego što su to uradili, a nije moje da to komentarišem, to je posao Saveza, tako da nemam ja tu šta još da dodam", dodao je Matić.

As Čelsija je oduševljen atmosferom u Poljskoj.

"Fenomenalno! Ja bih želeo da se zahvalim njima na tome kako su nas ovde prihvatili, dočekali, a ono što su njihovi igrači doživeli prilikom intoniranja himne, eto to je moj san da doživim u našoj reprezentaciji."


Spominje se i smena Radovana Ćurčića...


"Novinari imaju pravo da pišu, imaju svoje mišljenje, a ja se iskreno nadam da je to samo njihovo mišljenje, a ne ljudi odgovornih u Savezu. Mislim da je to naručeno sa neke druge strane, uostalom svako ima pravo da napiše šta želi. Samo se nadam da ste svi svesni koliko smo selektora promenili poslednjih godina, a ja sam samo jedan igrač od 23 koliko nas je ovde i na to ne mogu da utičem. I nije problem, tabloidi će da pišu da treba da menjamo selektora kad god se izgubi utakmica, ali mene boli to što se dan ili dva pred utakmicu uvek komentarišu stvari koje nemaju veze sa fudbalom i ne bavimo se onim čime treba da se bavimo. Ali dobro, izgleda da mi tu ne možemo ništa da uradimo."

Matić smatra da selektor i njegovi saradnici ima podršku igrača.

"Mislim da imaju. Što se mene tiče apsolutno imaju. I što se tiče ostalih igrača, mislim da tu nema problema, ali to bi, ipak, trebalo njih da pitate. Ja nemam dilemu", rekao je Nemanja Matić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

bojan

Maticu, s duznim postovanjem, ne lupetaj..sta ste znali ko gdje treba biti, pogotovo kod gola..vas 9 u sesneastercu, 4 Poljaka i sta bi...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC