• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grahovac poslije debija: Srećan sam i ponosan

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Banjalučanin Srđan Grahovac presrećan nakon debija za A reprezentaciju BiH u pobjedi „zmajeva“ nad Luksemburgom.

Reprezentacija BiH u petak je u prijateljskoj utakmici savladala Luksemburg rezultatom 3:0, a svoje debije na ovom meču upisali su Mateo Sušić i Srđan Grahovac.

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca, sada bečkog Rapida, Srđan Grahovac, u kratkom razgovoru za MONDO istakao je da je presrećan što je dobio priliku u A selekciji.

"Prošao sam sve omladinske selekcije i bio mi je san da zaigram za A reprezentaciju. Tu sam već treći put, očekivao sam da debitujem jer se radi o prijateljskim utakmicama na kojima selektor treba da vidi koliko igrači mogu da pruže. To je bilo nekih 15-ak minuta, mogu samo da budem srećan i ponosan, a nadam se da će u budućnosti biti sve više i više minuta na terenu", rekao je Grahovac.

Poslije Luksemburga, izabranicima Mehmeda Baždarevića slijedi prijateljski duel sa Švajcarskom u utorak.

"Promijenilo se dosta igrača, pravi se nova ekipa i svaka nam je utakmica bitna. Švajcarska je jak protivnik, oni su se kvalifikovali na EURO i to će nam biti dobra provjera da vidimo gdje smo u odnosu na tako jaku ekipu".

I na tom meču, kao i u Luksemburgu, „zmajevi“ će imati veliku podršku svojih navijača, koje je Grahovac posebno pohvalio.

"Gdje god igramo u Evropi ima naših ljudi, kako onih što dolaze sa strane na utakmicu tako i onih koji tamo žive. Podrška navijača nam mnogo znači, moram pohvaliti i njihovo ponašanje, čitam po medijima da su stvarno ostavili dobar utisak. Znamo svi da je bio i dan žalosti, oni su sve ispoštovali u najboljem redu, svaka čast za to i hvala im na podršci“.

Njegov Rapid trenutno je drugi u austrijskom prvenstvu, iza Salzburga koji poslije dva vezena poraza Rapida sada ima četiri boda više.

"Austrijsko prvenstvo je samo po sebi jako nepredvidivo jer svako svakog dobija. Mi smo kiksali posljednje dvije utakmice što je naš direktni konkurent Salzburg iskoristio i sada nam bježe četiri boda. Sada igramo derbi protiv njih kod kuće, to je jako bitna utakmica za nas, međutim, mislim da to neće odlučiti prvenstvo, jer se stvari mijenjaju iz vikenda u vikend“.

Grahovac prati i dešavanja u svom nekadašnjem klubu i uvjeren je da će Borac izboriti opstanak u Premijer ligi BiH.

"Pratim Borac, iako se ekipa dosta promijenila pa nema mnogo igrača koji su sa mnom igrali, ali dobijam informacije iz prve ruke i pratim sve. Drago mi je da se na ovoj zimskoj pauzi dosta toga uradilo, došla je nova uprava koju moram da pohvalim jer vidi se pomak u dosta stvari, vidi se da se grad probudio, da staje uz klub i uz to sve zajedno poslije ovih zadnjih rezultata mislim da neće doći u pitanje opstanak Borca u Premijer ligi i nadam se da će se tako nastaviti i dalje, a ne samo ovu polusezonu kada je izborna godina“, istakao je Grahovac na kraju razgovora za MONDO.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC