• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Sve se prosulo za pet minuta...

Autor mondo.ba

Trener Slobode Husref Musemić nije mogao da objasni razloge za poraz od Širokog Brijega u derbiju 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Slaven Musa: Nisam se nadao ni u najluđim snovima ovakvoj pobjedi u Tuzli.

 Sloboda - Široki Brijeg 0:3, izjave Izvor: MONDO/Samir Cacan

Nigerijac Gudnes Ohiremen Adžaji, inače pozajmljeni fudbaler Rijeke, šokirao je "Tušanj" sa dva postignuta gola i jednom asistencijom i možda riješio pitanje šampiona BiH jer lider na tabeli Zrinjski sada ima tri boda prednosti nad Tuzlacima.

Poslije meča u kamere "BHT 1", najprije je kratku analizu derbija dao Husref Musemić, šef struke crveno-crnih.

"U prvom poluvremenu smo bili bolja ekipa, imali smo neke polušanse, a onda se u drugom dijelu za pet minuta, sve rasulo, prosulo...Ostala je samo sporna dilema iz 45. minuta, da li je bio crveni karton ili ne. Ja to ne znam, niti želim da ulazim u to. Uglavnom, čestitam Širokom Brijegu na pobjedi", rekao je Musemić.

...
Izvor: YouTube

Ma pitanje da li su Slobodi sada umanjene šanse da osvoji titulu, Musemić je dodao da u ovom trenutku o tome ne može mnogo da priča.

"To je sport, to je fudbal i zato je interesantno", dodao je strateg Tuzlaka.

Njegov kolega sa klupe gostiju sa "Pecare" Slaven Musa prizao je da ni u najluđem snu nije mogao da pomisli da će njegov tim toliko ubjedljivo savladati Tuzlake.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Nema se mnogo šta reći, rezultat sve govori. Ni u najvećim ni u najoptimističnijim snovima nisam se nadao da ćemo na 'Tušnju' pobijediti s 3:0. Željeli smo pobjedu, vjerovali smo da možemo doći do trijumfa i prvi pogodak je Slobodi 'odsjekao' noge, a poslije su pali i drugi i treći. Nakon toga smo rutinski priveli utakmicu kraju", izjavio je trener Širokobriježana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC