• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK SARAJEVO: Kazne za "alkose"

Autor mondo.ba

Uprava kluba sa "Koševa" odlučila novčano da kazni Leona Benku, Bojana Pavlovića i Dušana Hodžića zbog kršenja klupske discipline.

 FK Sarajevo Leon Benko, Bojan Pavlović i Dušan Hodžić novčano kažnjeni zbog konzumiranja alkohola Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Uoči derbija drugog kola Premijer lige BiH, šef stručnog štaba Sarajeva Almir Hurtić "uhvatio je na djelu" Leona Benku, Bojana Pavlovića i Dušana Hodžića. Zatekao ih je kako konzumiraju alkohol, zbog čega su odrstanjeni iz ekipe i nisu bili u kombinaciji za duel sa Mostarcima.

Zbog kršenja klupske discipline, a u skladu sa aktima Fudbalskog kluba Sarajevo, Bojan Pavlović i Dušan Hodžić dostavili su danas u prostorije kluba izjave, u kojima rukovodstvu kluba, stručnom štabu, saigračima i navijačima Sarajeva upućuju duboko i iskreno izvinjenje zbog prekršenja disciplinih pravila FK Sarajevo, te su istakli da takav vid ponašanja i kršenja klupskih pravila neće ponoviti u budućnosti.

Pomenuti dvojac će se priključiti ostatku prvog tima u sklopu priprema za nadolazeću ligašku utakmicu na današnjem treningu.

Leon Benko dobio je dva dana slobodno i on boravi u Hrvatskoj, a nakon povratka u glavni grad Bosne i Hercegovine, biće obavljeni dodatni razgovori s njim.

Prema važećim pravilnicima FK Sarajeva, pomenuti igrači prvog tima, Leon Benko, Bojan Pavlović i Dušan Hodžić biće novčano kažnjeni zbog kršenja klupske discipline.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC