• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Nedopustiv pad, Nikolić hvali tim Igokee

Autor mondo.ba

Imenjaci Bajić i Nikolić složni u ocjeni da je Igokea bila bolji tim.

Poslije dva poraza u nizu od Partizana i Cibone, Igokea je zabilježila pobjedu - osmu ove sezone.

U meču 15. kola ABA lige pobijedili su u Laktašima ekipu Karpoš Sokoli 79:71 i tako se pobjedom oprostili od domaće publike za ovu godinu.

" Sa većim dijelom utakmice mogu biti zadovoljan, čak smo možda i rano došli do velike prednosti što je dovelo do pada koncentracije, ali ja kao trener neću dozvoliti da se ovakve stvari dešavaju, da se od sigurno rezultata neke stvari dovode u pitanje. Prvi set je osvojen kada je u pitanju ABA liga, imamo još dva seta. Najbitnija nam je sljedeća utakmica, sada se okrećemo Olimpiji. Karpošu i kolegi Nikoliću želim mnogo sreće, da izbore opstanak“, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Trener šampiona BiH bio je ljut na igrače što su se opustili u finišu te olako ispustili prednost od 21. poena razlike.

„Cijele nedjelje smo se spremali, trener nam je skrenuo pažnju na sve ono što nas očekuje, jako smo radili i u prvom poluvremenu ispoštovali smo sve ono što smo dogovarali i to je dalo rezultat. U posljednjoj dionici došlo je do pada koncentracije, posljednjih par minuta smo napravili gomilu gluposti ,ali je najbitnije da smo dobili utakmicu. Čestitao bih svojim saigračima na pobjedi, pokušaćemo da nastavimo ovako dalje i da probamo da se zadržimo u vrhu“, rekao je poslije meča kapiten Igokee Vuk Radivojević.

Karpoš je do sada zabilježio samo četiri pobjede. Sve četiri na domaćem terenu i pod vođstvom trenera Dragana Nikolića.

„Čestitam Igokei na zasluženoj pobjedi, bili su dosta kvalitetniji kao tim. Nemaju oni igrače koji prave razliku, ali momci se bore jedni za druge. Jednostavno oni su ekipa koja je pokazala da zna šta hoće. Radivojević kojeg sam izdvojio ranije držao je čas košarke, Mićović mu je pomagao, riješavali su dosta dobro situacije. Mi smo pokazali sramotnu igru, kao i do sada u gostima. Sokolov, Vrkić, Mavra i Labović imaju odličnu ruku, a imali su šut 17-0, ali to nije problem, problem je kada se igra bez energije kao mi danas.“, rekao je Nikolić.

Dominik Mavra je prije dvije sezone u dresu Cibone u Laktašima odigra sjajn meč. U subotu to nije uspio da ponovi.

„Došli smo sa namjerom da odigramo dobru utakmicu, da pobjedimo, apsolutno ništa nismo napravili, osim poslednjih pet minuta i moramo se okrenuti narednim mečevima jer ovo je bilo jako loše. Jednostavno su nas zbunili zonskom meč ap odbranom, nismo imali rješenje na to, uveli su nas u loš ritam što je rezultiralo porazom“,rekao je poslije meča bek Karpoša.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC