• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjeković: Ostavke, odmah!

Autor mondo.rs

"Ako je među njima ostalo bar imalo morala, odmah svi tamo kolektivno treba da podnesu ostavke", poručio je Nenad Bjeković posle vesti o tome da je UEFA izbacila Partizan iz evro-kupova.

 UEFA-izbacila-Partizan-Bjekovic-trazi-ostavke-Vazure-i-Vucelica. Izvor: MN PRESS

"Ne želim da na nesreći Partizana i lošoj vest koja je stigla iz Švajcarske skupljam bilo kakve poene, ali je više nego jasno da za ovu tragediju odgovornost snosi aktuelna uprava", rekao je legendarni fudbaler i funkcioner Partizana Nenad Bjeković za "Novosti" i dodao:

"Zna se vrlo dobro kako je ta ista uprava došla na vlast i kako vodi klub. Ako je među njima ostalo bar imalo morala, odmah svi tamo kolektivno treba da podnesu ostavke".

Bjeković, koji se tokom 2016. bezuspešno borio da se vrati u Humsku, ali je na nekoliko puta ponavljanoj Izbornoj skušptini pobedu na kraju odneo aktuelni predsednik Milorad Vučelić, na kraju je poručio:

"Svi pravi partizanovci vrlo dobro znaju šta ovo znači za klub i za tim i više je nego jasno ko treba da snosi najveće posledice za ovo što nas je sve neprijatno iznenadilo".

U FSS iznenađeni...

"Izuzetno je neobično to što o ovome niko u FSS nije zvanično obavešten. Istovremeno, ne postoji opasnost da će naš savez snositi bilo kakve posledice, pa čak ni finansijske, jer FSS garantuje kod klubova i UEFA samo za izdavanje licence za evropska takmičenja", prenose "Večernje novosti" izjavu neimenovanog izvora iz "Kuće fudbala".

Bjekovićev dugogodišnji saradnik, bivši predsednik Ivan Ćurković, tokom pomenute kampanje iz 2016. član druge "struje", rekao je za "Novosti" da nije u potpunosti obavešten.

"Nisam u potpunosti u toku sa odlukom i ne znam kada su dugovi napravljeni, kome se i šta duguje. Ljudi koji trenutno vode Partizan sigurno imaju konkretnije podatke i pravi odgovor na aktuelnu temu", izjavio je Ćurković.

Za razliku od Bjekovića, koji nema dilemu oko toga da li je UEFA izbacila Partizan ili je to uslovna kazna, aktuelni čelnici crno-belih, predsednik Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura u sredu su više puta ponovili da će sve biti u redu i da će Partizan platiti svoja dugovanja do 31. janaura, što je prema njihovim rečima bio od ranije utvrđen rok.

Iako je to u suprotnosti s onim što je u međuvremenu objavljeno na portalu UEFA, gde stoji da je Partizan suspendovan na godinu dana iz evro-kupova ukoliko u naredne tri sezone izbori plasman u Evropu, u Husmkoj ponavljaju da to nije tako i da će Partizan, zahvaljujući premijeru Aleksandru Vučiću, igrati na međunarodnoj sceni ovog leta.

Kako?

Navijačima ostaje samo da veruju čelnicima na reč, da ne otvaraju sajt UEFA i da čekaju...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC