• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SMS: O Rimu samo najbolje!

Autor mondo.rs

"Još nisam upoznao nekoga ko će vam reći nešto loše o "večnom gradu", poručuje vezista Lacija.

Sergej Milinković-Savić pruža odlične partije u dresu Lacija ove sezone. Očigledno se navikao na Rim i počeo da igra kao što se od njega i očekuje.

"Još nisam upoznao nekoga ko će vam reći nešto negativno u vezi sa Rimom. Stvarno je super. Igram u sjajnom klubu u kojem su atmosfera i ambijent veoma profesionalni. Tu su sa mnom Fića (Filip Đorđević) i Baki (Dušan Basta), hrvatski golman Ivan Vargić sa kojim sam cimer u karantinu, Senad Lulić i Franjo Prce, koji je pre nekoliko dana otišao na pozajmicu... Ima dosta mladih fudbalera sa kojima se dobro razumem u priči i van terena. Često mi dolazi porodica, evo baš su nedavno bili majka i sestra, pa smo iskoristili malo mog slobodnog vremena da obiđemo Vatikan. Volim da odem do centra, da prošetam do Fontane di Trevi, do Španskog trga, gde se nalazi jedan od mojih omiljenih restorana. Navikao sam na Rim, lepo mi je ovde. Najiskrenije govoreći, uživam u 'večnom gradu'", poručio je 21-godišnji vezista u razgovoru za sajt FS Srbije.

Što se tiče fudbala, Lacio je na odličnom četvrtom mestu, sa pet bodova manje od vodećeg Juventusa, ali i utakmicom više.

Ta pozicija, ipak, ne zadovoljava ambicije nebesko-plavih.

"Prvenstvo je dugo i naporno. Svaki bod je bitan, naročito kad igramo pred našim navijačima. Želimo mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali nismo jedini sa tim ciljem".

Milinković-Savić je već imao priliku da oseti atmosferu A reprezentacije Srbije, ali će narednog leta gotovo sigurno biti sa selekcijom igrača do 21 godine na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

"Mnogo toga smo prošli u kvalifikacijama. Imali smo utakmice u kojima smo prosto morali da pobedimo ili da ostvarimo pozitivan rezultat. Hoću da kažem da je naša generacija spremna na pritisak. Kada pričamo o rivalima, možda smo mogli da imamo lakšu grupu, ali smo mogli isto tako da imamo i teže rivale. Poštujemo sve tri selekcije, znamo da imaju kvalitet. Španci i Portugalci su sigurno među najjačim selekcijama Evrope. Makedonija, takođe, ima svoje ambicije. Prvi put učestvuje na završnom turniru i sigurno da će želeti da ostavi što bolji utisak. Poštujemo naše protivnike, ali ih se ne plašimo. Imamo razloga za samopouzdanje i dovoljno kvaliteta da se nadamo visokom plasmanu u Poljskoj", zaključio je Sergej.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC