• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Sarajevo na pripremema u Čitluku

Autor mondo.ba

Fudbaleri Sarajeva u subotu ujutro otputovali su na pripreme u Čitluk.

 Igrači zajedno sa stručnim štabom boraviće u Čitluku, u stalnoj bazi FK Sarajevo u Hercegovini - Hotelu “Brotnjo” do 29. januara.

“Nakon boravka u Sarajevu i odrađenih 12 treninga po teškim vremenskim uslovima, gdje smo bili izuzetno zadovoljni, idemo malo južnije. Nadam se da će sve proći kako treba. Imamo dvije prijateljske utakmice, jednu protiv Brotnja 23. januara i pet dana poslije protiv Veleža. Utakmice nisu od velikog značaja. Nama je važnije da se što bolje pripremimo i da vidimo gdje se nalazimo u tom momentu.”, kazao je Zijad Švrakić, pomoćni trener FK Sarajevo, dodavši:

“Situacija u ekipi je dobra. Imali smo par prehlada u timu, Almir Bekić je imao upalu pluća, međutim i on je krenuo sa nama. Povreda nema niko. Ima umora u mišićima, ali ništa dramatično. Kompletan pogon ide na pripreme, tako da se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim radom i da ćemo živi i zdravi dočekati prvo kolo protiv Viteza u top formi i krenuti sa osvajanjem bodova.”

...
Izvor: YouTube

Fudbaleri Sarajeva prvu prijateljsku utakmicu u sklopu zimskim priprema odigraće u ponedjeljak protiv Brotnja u Čitluku, a 28.januara je zakazana prijateljska utakmica protiv Veleža.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC