• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević: Nole kao Real, to se ne odbija

Autor mondo.rs

Bivši šampion Vimbldona priznao da bi bez razmišljanja prihvatio da bude trener Novaka Đokovića, ako bi se ikada pojavila ta mogućnost

Novak Đoković završio je učešće na Australijan Openu već u drugom kolu. Izgubio je od Denisa Istomina, predao krunu i ostao bez mogućnosti da osvoji sedmi trofej u Melburnu.

Budući da je pre starta nove sezone raskinuo saradnju sa Borisom Bekerom, mnogi se posle šokantne eliminacije bave time da li je Đoković napravio dobar potez i da li bi u svoj stručni tim trebalo da vrati Bekera ili možda imenuje novog trenera.

Jednog kandidata ima. To je Goran Ivanišević, bivši šampion Vimbldona. Hrvat koji je u Melburn došao kao trener Tomaša Berdiha, ali i zbog učešća na turniru veterana, priznao je da bi oberučke prihvatio takvu mogućnost.

"To bi bilo kao da vas u fudbalu Real Madrid pozove da budete njihov trener. To se ne odbija! To je san svakoga ko bi ikada želeo da se bavi trenerskim poslom i ko se imalo razume u taj posao", preneo je reči Ivaniševića T portal.

Da li je Novak napravio dobar potez otpuštanjem Bekera, Ivanišević nije hteo da komentariše.

'Teško mi da komentarišem promene u njegovom timu. Ali, iako trenutno nije broj jedan, Novak je, prema mom mišljenju, najbolji! Osvojio je sve što se osvojiti moglo", dodao je Ivanišević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC