• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić učestvuje na Ol-star vikendu!

Autor mondo.rs

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo učestvuje na Ol-staru. Na utakmici između najboljih "zvezda u usponu" NBA lige predstavljaće "Tim sveta".

Teško da će ga biti na Ol-star utakmici između najboljih košarkaša Istočne i Zapadne konferencije, osim ako nekim čudom ne bude izabran za "rezervu", ali će drugu godinu zaredom igrati u meču koji okuplja najtalentovanije košarkaše lige.

Nikola Jokić je prethodne godine kao "ruki" igrao za "Tim sveta", a ovoga puta je, sasvim zasluženo, izabran i u svojoj "sofmor" godini u kojoj prosečno beleži 15.2 poena, 8.4 skokova i 3.9 asistencija po meču!

Videćemo da li će on biti startni centar, pošto mu je konkurencija Džoel Embid (Filadelfija), ali tu su i njegova dva saigrača iz Nagetsa – Emanuel Mudijej i Džamal Marej.

Osim njih, pozvani su i Dante Egzum (Juta), Trej Lajls (Juta), Badi Hild (Nju Orleans), Kristaps Porzingis (Njujork), Domantas Sabonis (Oklahoma) i Dario Šarić (Filadelfija).

U "SAD" timu će igrati samo "tri rukija" Malkom Brogdon (Milvoki), Markis Kris (Finiks) i Brendom Ingram (LA Lejkersi), dok su tu za godinu dana iskusniji Devin Buker (Finiks), Frenk Kaminski (Šarlot), Džahil Okafor (Filadelfija), Danđelo Rasel (LA Lejkers), Džonatan Simons (San Antonio), Karl Entoni-Tauns (Minesota) i Majls Tarner (Indijana).

Tim "SAD" je prošle godine pobedio 157:154, a Jokić je dao 12 poena.

Meč se igra 18. februara u Nju Orleansu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC