• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Došlo vreme da se OPET trenira

Autor mondo.rs

Crveno-beli posle duže pauze usred priprema, otputovali na Kipar gde će konačno opet trenirati.

Miodrag Božović spada u grupu trenera koji ne vole da imaju pomoćnike zadužene isključivo za kondiciju fudbalera. Ništa senzacionalno, ima stručnih štabova bez te funkcije, mada ih je sve manje u modernom fudbalu u kojem se pažnja poklanja i najsitnijim detaljima vezanim za pripremu tima.
Iza trenera Crvene zvezde su titula iz prošle sezone i trenutno vodeća pozicija u Superligi, tako da nema mnogo mesta kritici.
Ako ne želi kondicionog trenera u svom timu, niko mu ga ne može nametnuti, ali u Zvezdi kao da ne uče na svojim greškama.
Kao da nisu izvukli pouke od letos, kada su u produžecima protiv Ludogoreca igrači srpskog šampiona delovali poput statista, gledajući kako ih gosti lagano pretrčavaju i ostavljaju bez još jednog željenog iskoraka na međunarodnoj sceni.
Često se tokom aktivnog dela sezone dešava da igrači crveno-belih dobiju i po dva dana odmora posle neke utakmice, a sada su, u jeku priprema za prolećni deo, na poštedi bili od povratka iz Slovenije (23. januara) do dolaska na Kipar (28. januara).
Kako će to uticati na ekipu, videćemo već 4. marta kada je na programu "večiti derbi" sa Partizanom.
Put Kipra krenulo je 26 fudbalera, među kojima nema prvog golmana iz prošle sezone i sa starta ove, Damira Kahrimana, dok će se ekipi naknadno priključiti Gelor Kanga i Džon Ruiz koji su imali reprezentativne obaveze. Kada će to biti, nije navedeno na klupskom sajtu.

Takođe, nakon obaveza sa superligaškom reprezentacijom Srbije u San Dijegu, ekipi će se 31. januara ili 1. februara pridružiti Filip Manojlović i Srđan Plavšić.
Među igračima koje je Miodrag Božović poveo na drugu fazu priprema nalaze se:

GOLMANI: Aleksandar Stanković i Nemanja Supić;

DEFANZIVCI: Aleksandar Luković, Marko Petković, Zoran Rendulić, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Dušan Anđelković, Mihailo Ristić i Stefan Milošević;

VEZNI FUDBALERI: Mičel Donald, Andrija Luković, Uroš Račić, Veljko Nikolić, Marko Poletanović, Luka Ilić, Slavoljub Srnić, Milan Senić, Luka Adžić i Nemanja Milić;

NAPADAČI: Petar Orlandić, Vanja Vučićević, Predrag Sikimić, Milan Pavkov, Srđan Vujaklija i Lazar Romanić;

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC