• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bezumlje u "Čairu", gledalac pogođen bakljom!

Autor mondo.rs

Bakljom koja je dolete sa tribine na kojoj su smešteni Grobari, jednom od gledalaca u prvim redovima tribina nanete su povrede zbog kojih mu je ukazana pomoć. Niko nije imao hrabrosti da zatraži prekid utakmice. Uslovi? Nemogući za igru.

Izvor: MONDO

Prvo finale Kupa između Partizana i Crvene zvezde od 2013. godine i Kragujevca i - odmah novi incidenti!

Četiri godine nakon što je, zbog tuče huligana, prekinuto pa sutradan pred praznim tribinama nastavljeno finale Kupa Radivoja Koraća u "Jezeru", povod za prekid Grobari i Delije dali su organizatorima i u niškom "Čairu".

Suludo ponašanje jednih i drugih, koji su baklje palili praktično od početka meča i učinili nemogućim uslove za odigravanje utakmice, kulminiralo je u poslednjim sekundama treće četvrtine kada je sa tribine na kojoj su se nalazili Grobari doletela ko zna koja baklja u nizu i pogodila jednog gledaoca u glavu.



Nesrećnom gospodinu, koji je imao ulaznicu za jedno od mesta u prvim redovima do parketa - suprotno strani na kojoj su bili huligani iz redova Partizanovih navijača - naneta je povreda tom prilikom i ukazivana mu je pomoć, a potom ga je Hitna pomoć ispratila iz dvorane, javljaju reporteri MONDA sa lica mesta.



Uprkos svemu, niko nije imao hrabrosti da donese odluku o prekidu meča i (bar) pražnjenu tribina.

I pre baklje koja je dolete sa strane na kojoj su bili Grobari, na teren su doletali razni predmeti s te, kao i sa strane na kojoj su bile smeštene Delije, a publika je u međuvremenu pokušavala da se ne "štreca" preterano na povremene topovske udare.

Zanimljivo je bilo videti i reakcije policije i redara, koji su huliganima pokazivali gde je najbezbednije da spuste upaljene baklje kada bi one "dogorele", umesto da izgrednike, shodno zakonu, privedu.

U nadi da će utakmica biti završena bez novih ozbiljnih incidenata...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC