• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sevilja se bori, kiks Oblaka i evrogol Grizmana

Autor mondo.rs

Atletiko gubitkom još dva boda ostao u grčevitoj borbi za četvrto mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Pred kraj meča u La Korunji drama oko Fernanda Toresa. Sevilja pobedila Atletik Bilbao.

Posle poraza od Barselone na svom stadionu, remi na "Rijazoru"!

Deportivo La Korunja, koji se sa Granadom i Sportingom iz Hihona bori za opstanak, uspeo je da ostane neporažen u okršaju sa jednom od najjačih ekipa u Španiji.

Deportivo - Atletiko Madrid 1:1 (1:0)!

U meču koji će ostati upamćen po drami Fernanda Toresa, koji je pet minuta pre kraja izgubio svest u jednom vazdušnom duelu, domaći su poveli posle greške golmana Jana Oblaka.

Slovenac je loše ispucao loptu sa peterca, ona je došla do Florina Andonea, koji se stuštio ka golu i smestio je u donji levi ugao - 1:0.

Gol Andone
Izvor: YouTube

Atletiko se gotovo sat vremena trudio da izjednači i uspeo je to da uradi u 68. minutu.

Prvo je Filipe Luis uzdrmao stativu, da bi u nastavku te akcije i Antoan Grizman oprobao šut sa distance i sa 25 metara "levicom" smestio loptu pod prečku - 1:1!

Evrogol Grizmana
Izvor: YouTube

Madriđanima posle još dva izgubljena boda kao realan cilj ostaje četvrto mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto im trećeplasirana Sevilja beži devet bodova, a Real Madrid i Barselona još više.

Deportivo je prvi iznad zone ispadanja, sa utakmicom manje od konkurenata, ali moraće da bude mnogo konkretniji ako misli da odbije nalet Granade, koja se pojačala u januarskom prelaznom roku i igra kao preporođena...

Sevilja ne odustaje!

Klub iz Andaluzije pobedio je Atletik Bilbao 1:0 u 25. kolu Primere i zadržao korak za špnaskim gigantima, Barselonom i Real Madridom, u borbi za titulom.

Sevilja ima dva boda manje od vodeće Barse (57-55) i jedan od drugoplasiranog "kraljevskog kluba", koji ima i meč manje. Duel na stadionu "Ramon Sančez Pichuan" rešen je u 14. minutu. Ibora je uspeo da iznudi penal, a njemu je bilo suđeno i da postigne gol.

Dvadesetdevetogodišnji "veznjak" se nije uhvatio za loptu, već je bio na pravom mestu posle promašaja Stevana Jovetića, čiji je šut sa "kreča" odbranio nogama Iraizoz, ali se lopta odbila pravo do Ibore.

Atletik Bilbao sve više zaostaje u borbi za Evropom i trenutno je osmi sa četiri boda manje od Viljareala (42-38).


TABELA: Barselona 57, Real 56, Sevilja 55, Atletiko M. 46, Sosijedad 45, Viljareal 42, Eibar 39, Atletik B. 38, Espanjol 36, Selta (-1) 35, Alaves 33, Las Palmas 29, Valensija 29, Betis (-1) 27, Malaga 26, Leganes 21, Deportivo (-1) 20, Granada 19, Sporting 17, Osasuna 10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC