• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pakao" čeka Igokeu u Baru! FOTO

Autori mondo.ba Autori mondo.me

Posljednja utakmica Mornara u Baru u debitantnskoj sezoni u ABA ligi, protiv Igokee (subota, 17:00), biće po svoj prilici još jedan košarkaški spektakl u dvorani Topolica za pamćenje.

 Puna dvorana u Baru čeka KK Igokea Izvor: MONDO

Za opstanak u ABA ligi Mornaru je u posljednja dva kola ABA lige potrebna pobjeda protiv Igokee u subotu ili protiv MZT-a u Skoplju naredne sedmice, odnosno trijumf Partizana protiv Krke u Beogradu (nedjelja). U taboru barskog ABA ligaša žele, naravno, da posao završe već ove subote, a u toj namjeri imaće žestoku i gotovo jednobojnu podršku sa tribina.

Sjeverna tribina dvorane "Topolica" u subotu od 17 sati kupaće se u plavom, a slično će biti i na ostalim djelovima auditorijuma zahvaljujući iznenađenju koje čeka prvih 300 kupaca ulaznica za meč, kao i sve članove navijačke grupe „Barani“. Na biletarnici barske dvorane, naime, prvih 300 kupaca uz svaku kartu za meč sa Igokeom dobiće na poklon navijačku majicu, dok će najvatreniji navijači Mornara biti „uniformisani“ u posebnom aranžmanu.

 Navijačke majice zajednički su poklon trenera i glavnog finansijera Mornara Đorđija Pavićevića i poznatog barskog privrednika i vlasnika lanca prodavnica Cakansport Radomira Novakovića koji će naredne sezone biti sponzor opreme barskog ABA-ligaša.

Majice za Mornarove „ultrase“ imaće će, pored natpisa „Barani“ na leđima, i sliku Popaja koji je zaštitini logo ove navijačke formacije (naslovna fotografija).

Svi članovi naše navijačke grupe mogu da se jave u inboks naše Fejsbuk stranice Barani 1994, da dobiju informaciju gdje mogu da preuzmu majicu. Od svakog ko nosi majicu sa našim zaštitnim znakom očekujemo da ne štedi grlo tokom utakmice“, poručio je jedan od vođa „Barana“ Luka Raičević.

Najvatreniji navijači Mornara okupljanje za meč sa Igokeom, zakazali su u subotu u 14:30 ispred poznatog restorana „Pod lozom“ u Šušanju.

Po već ustaljenom protokolu, organizovano i raspjevano dolazimo u dvoranu. Ovog puta, na naše zadovoljstvo, i uniformisani. Nadam se da će to biti praksa i naredne sezone. Pozivam ovom prilikom sve simpatizere Mornara koji dolaze na meč da obuku plavu majicu ili košulju, kako bi tribine Topolice bile u boji našeg voljenog kluba“, rekao je Raičević i dodao da će delegacija "Barana" putovati i na poslednji meč Mornaraove sezoneu ABA ligi u Skoplje. 

Ulazniceza meč sa Igokeom biće puštene u prodaju u petak od 12 sati na biletarnici dvorane Topolica. Karte će moći da se kupe i na dan meča.

Pogledajte "Barane" u akciji na nekim od prethodnih mečeva Mornara:

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cirkus

Crnogorski cirkus, ali oderaće ih Igokea

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC