• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić: Jeste 3:0, ali NISAM ZADOVOLJAN

Autor mondo.rs

Partizan ubedljivo pobedio Metalac u 25. kolu Superlige Srbije, ali je propustio priliku da do vrha napuni mrežu rivala iz Gornjeg Milanovca.

 Marko-Partizan-Metalac-3-0-u-25.-kolu-Superlige-Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Od kako je došao na klupu Partizana, Marko Nikolić ponavlja jednu istu rečenicu, kao mantru: "Niko sme da želi više pobedu od nas samih, od igrača Partizana. Poštovanje svakom protivniku, ali sve od nas zavisi".

Igrači Partizana su, posle velike borbe u "večitom derbiju", izašli na megdan Metalcu, u sredu u 25. kolu Superlige Srbije, rešeni da gostima rasprše bilo kakvu nadu da bi u Humskoj mogli da se nadaju iznenađenju.

 Bukvalno od prvog sekunda, Partizan je dominirao, stvarao šanse, diktirao tempo... I na kraju, rezultat 3:0, koji nije potpuno zadovoljio Marka Nikolića.


Da, dobro ste pročitali.

Evo i zašto nije zadovoljan:

"Čestitam igračima i publici, koja je danas došla. Ovo je jedna od najboljih partija ove sezone, bili smo razigrani, rastrčani, ali, ma kako to čudno zvučalo, iako je 3:0, ja nisam zadovoljan. Velika kritika igračima zbog broja propuštenih šansi", rekao je Nikolić odmah posle meča.

Dodao je da je ovaj meč već "arhiviran".

"Moram da kažem, ne zbog sebe, već zbog igrača, da nam je ovo bila 21. utakmica u nizu bez poraza. Idemo dalje, idamo da radimo i pričamo na terenu".

Trener Metalca Nenad Vanić samo je konstatovao da je Partizan apsolutno zalužio pobedu i da je mogao sve da reši još u prvom poluvremenu.

"Partizan je od prvog minuta ušao nadahnuto, mogao je i u prvom poluvremenu da reši utakmicu. Izašli smo na teren da nešto pokušamo da uradimo, ali malo smo toga uradili. Partizan je zasluženo pobedio".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC