• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđelković: Boaći, dugujem ti!

Autor mondo.rs

Levi bek Crvene zvezde Dušan Anđelković postigao je pobedonosni gol za svoj tim protiv Čukaričkog (4:3) i nakon meča istakao da ekipa ima karakter i da je do kraja verovala u pobedu.

 Anđelković: Boaći, dugujem ti! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Savršen prijem Ričmonda Boaćija i potom dobro odloženu loptu - u gol za pobedu Crvene zvezde na Banovom brdu, u "triler meču" protiv Čukaričkog, pretvorio je Dušan Anđelković - 4:3!

Iskusni levi bek proživljava "drugu mladost" u dresu crveno-belih i dugo je već standardan uz levu aut liniju, ali je u meču protiv tima Nenada Lalatovića imao mnogo problema u odbrani, a nakon njegove greške Čukarički se "vratio u život".

Imali su 2:0 crveno-beli, ali je Anđelković nesmotreno startovao na protivničkog igrača, a to je Ognjen Ožegović pretvorio u gol i meč je postao daleko neizvesniji.

Imao je Anđelković mnogo toga da kaže nakon utakmice.

"Presekao sam tu loptu, ali kada sam hteo da uklizam, on se tu našao ispred mene i dosuđen je jedanaesterac. Ne znam ko je tu koga udario, ali verovatno je Mažić bio u pravu, ne bi dosudio da nije bio prekršaj. Verujem njegovim odlukama 200%. I u nastavku je bila konfuzija, lopta se odbila i bilo je brzo 2:2...", kazao je Anđelković nakon meča, a preneo zvanični sajt Crvene zvezde.


Ističe da je njegovu ekipu pomalo "uzdrmao taj gol", ali dodaje da je tim pokazao da poseduje karakter i da bez obzira na povratak Čukaričkog u igru - oni nisu "pali".

Imao je Čukarički priliku i da povede preko Jevtića, on je pobegao upravo Anđelkoviću, ali je šutirao preko gola, a Crvena zvezda je iskoristila taj njegov promašaj i u finišu meča ona bila ta koja je stigla do gola vrednog tri boda.

Tada je na asistenciju Ričmonda Boaćija odlično reagovao, upravo, Dušan Anđelković.

"Na kraju mi se vratilo. Ne mogu da kažem da sam danas odigrao kao prethodne utakmice, malo me je poremetio i penal, ali bio sam svestan važnosti utakmice. Srećan sam zbog pobede. Hvala Boaćiju na asistenciji, moraću da smislim kako da mu se odužim, možda nekom novom asistencijom", kazao je na kraju iskusni levi bek.

Sledi dvonedeljna reprezentativna pauza, a u međuvremenu će Zvezda odigrati prijateljski meč protiv ruskog Spartaka. Opširnije o tome čitajte ovde!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC