• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Monkijeva luda ideja: Kolarov u Romi!

Autor mondo.rs

Bareka, Toljan i Kolarov - to je najuži spisak pojačanja na bekovskim pozicijama novog sportskog direktora Rome. Ali...

Naš fudbal imao je nekoliko upečatljivih bombardera kroz istoriju, a među levonogima isticali su se Siniša Mihajlović i Aleksandar Kolarov.

Lako bi moglo da se dogodi da obojica ostanu upisani kao fudbaleri koji su nastupali i za Lacio i za Romu.

Na "greh" koji je Mihajlović počinio krajem 90-ih, kada je posle dve sezone u dresu Rome (1992-94) i četiri u dresu Sampdorije (1994-98) postao fudbaler Lacija, Kolarova će pokušati da stavi novi sportski direktor "vučice" Monki koji bivšeg asa Lacija vidi kao potencijalno pojačanje na levom boku.

U trenutku kada Ederson ima pokidane ligamente kolena, a Mustafa Sek samo jedan nastup za prvi tim Rome, Monki "generalno spremanje" za post-totijevsku eru nastavio je potragama za novim bekovima, a pored 31-godišnjeg Kolarova u igri su Antonio Bareka iz Torina (levo) i Džeremi Toljan iz Hofenhajma (desno i levo).

Bareka je trenutno skup Romi, jer klub koji Mihajlović trenutno vodi kao trener traži 20 miliona evra, a Toljan - jedan od najboljih na nedavno završenom EP za mlade u Poljskoj - dostupa sa cenom od sedam do deset miliona evra.

Koliko bi Monki morao da izdvoji za Kolarova, da li bi naš fudbaler uopšte pristao da posle tri sjajne sezone u Laciju od 2007. do 2010. godine razmišlja o povratku u Rim, ali redove Rome, i da li bi menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola, pristao da razgovara o transferu u trenutku kada mu je Kolarov jedini levi bek u pogonu - nisu pitanja na koja je "Sky Sports Italia" dao odgovore.

Kolarov već sedam godina sa uspehom igra za "građane", a nedavno je rimskom dnevniku "Il Messaggero" rekao da bi mu bio san da se jednog dana vrati u Rimu.

Ali, u Lacio.

"Nedostaje mi Lacio i voleo bih jednog dana da se vratim u Rim, jer mi je srce ostalo tu. U Mančester sitiju sam sve osvojio, ali Italija je drugačija. Iako su stadioni, pa i fudbal generalno, i dalje iza Engleske, nedostaje mi vreme provedeno tamo. Lacio, nedostaješ! Pozdravite navijače", rekao je Kolarov u intervjuu od 26. juna ove godine.

Tada verovatno nije ni pretpostavljao da će sveže promovisani Španac na "Olimpiku" videti baš njega kraj leve linije u timu Euzebija Di Frančeska.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC