• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šestica" je sjajna uvertira za Olimpijakos

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana složni da im visoka pobeda nad Mačvom na startu Superlige mnogo znači pred bitan meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona

 "Šestica" je sjajna uvertira za Olimpijakos  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan je "razneo" Mačvu u prvoj rundi nove sezone Superlige. Šampion je trijumfovao rezultatom 6:1.

Uroš Đurđević rekao je da njegova ekipa nije mogla bolje da počne odbranu titule i da je taj duel dobra uvertira za utakmicu protiv Olimpijakosa, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Nije moglo lepše. Ubedljiva pobeda i dobra uvertira pred važan meč protiv Olimpijakosa. Dobro smo ušli u utakmicu, a protiv Budućnosti nismo kako treba i završili smo 0:0. Ovoga puta igrali smo dobro i ostvarili smo ubedljivu pobedu. Prezadovoljan sam. Nadam se da će do utorka biti još bolje", rekao je Đurđević, koji je zabeležio pogodak protiv Mačve.

Dvostruki strelac bio je Leandre Tavamba, a golove su dali i Nebojša Kosović, Danilo Pantić i Nemanja Mihajlović. Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana Sejduba Suma igrao je nešto više od pola sata protiv Mačve.

"Nije imao vremena da se pokaže, treba vremena da se adaptira. Vreme je bilo teško, nije ni u treningu, ali mislim da će biti dobro pojačanje", dodao je Đurđević.

Partizan će igrati protiv Olimpijakosa, u utorak u Beogradu, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Bojan Ostojić smatra da tom meču moraju maksimalno pristupiti od početka, kao protiv Mačve.

"Moramo da poštujemo sve što trener od nas traži. Ako u taj duel uđemo kao u prvih 15, 20 minuta protiv mačve, rezultat neće izostati. Verujem da možemo, jer da ne možemo ne bismo ni igrali. Oni igraju svake godine u Ligi šampiona, neće biti lako, moramo da pružimo maksimum i pred našim navijačima ostvarimo pozitivan rezultat, a to je pobeda bez primljenog gola", naveo je Ostojić, uz komentar da su protiv Mačve na vreme postigli golove i nakon toga uspešno kontrolisali meč.

Golman Partizana Filip Kljajić rekao je da je bilo očekivano da crno-beli pobede Mačvu i najavio veliku borbu protiv grčkog tima.

"Ovo nam možda daje neki mali podstrek pred utakmicu u utorak. Imamo dva dana da se pripremimo, da odigramo još bolje. Znamo kvalitete Olimpijakosa, suprotstavićemo im se najbolje moguće. Svakako da bi bio veliki plus da ne primimo gol, bilo kakav rezultat sa nulom nama ide na ruku", rekao je Kljajić.

Nemanja Mihajlović, strelac najlepšeg gola na utakmici, čestitao je Mačvi na otvorenoj igri.

"To je jedna od retkih ekipa koja nije došla i stala pred šesnaesterac da se brani. Pokušavali su kontrama, došli su da igraju. Želim im sve najbolje u nastavku".

Mihajlović je naveo da će se njegova ekipa boriti svim snagama protiv Olimpijakosa, kako bi ostvarila dobar rezultat u Beogradu.

"Kada kažete Olimpijakos znate da je to veliki klub, ali ne znam ni ko trenutno tamo igra, samo znam da su kvalitetni. Zašto Partizan ne bi odigrao dobru utakmicu i izvukao kvalitetan rezultat pred revanš? Ako želiš da uđeš u Ligu šampiona moraš da pobediš jednog velikog protivnika, ne može sve da bude na gotovo. U Evropi nema lakih protivnika. Moramo da se spremimo, da damo maksimum".

Mihajlović je dodao da je srećan što će stadion u utorak biti pun i da bi želeo da više publike dolazi i na utakmice u prvenstvu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC