• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je novac koji su "večiti" zaradili od LE!

Autor mondo.rs

Nije kao u Ligi šampiona, ali je svakako odličan za naše klubove. Dodatnu priliku za zaradu imaće u slučaju dobrih rezultata u grupnoj fazi ovog takmičenja.

 Ovo je novac koji su "večiti" zaradili od LE! Izvor: MONDO - Mario Milojević


Srbija ima dva učesnika Lige Evrope!

Fudbaleri Partizana, koji su evropske kvalifikacije započeli u Ligi šampiona, izbacili su Videoton sjajnom partijom u gostima (4:0), dok je Crvena zvezda bila bolja pred svojim navijačima od Krasnodara (2:1) i u grupnu fazu "masovnijeg" međunarodnog takmičenja stigla zbog gola više u gostima.

Biće ovo prvi put da dva naša tima učestvuju u grupnoj fazi drugog po snazi takmičenja pod okriljem UEFA, a na sutrašnjem žrebu saznaće i imena rivala.

Ono što se već sada zna je i kolika je zarada naših klubova...

Podsetimo, Partizan je zaradio 1.000.000 evra pre utakmice sa Videotonom, dok je Zvezda nakon eliminacije Sparte prihodovala 675.000 evra, s tim da zbog spora sa menadžerom Milanom Ćalasanom moraju da mu isplate 1.450.000 evra.

Zvanični podaci UEFA kažu da plasman u grupnu fazu svakom timu donosi 2.600.000 evra, a uz to se još svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja nagrađuje sa 360.000 evra, a svaki remi 120.000 evra. Dodatni bonusi sleduju i pobedniku grupe i drugoplasiranom, ali je sada rano da se o tome govori.

Ovo znači da su "večiti" lepo zaradili od Evrope, a trebalo bi spomenuti da u ove sume nisu uračunate ulaznice, TV prava i sve ostalo što ide uz velike mečeve.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC