• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin o Kostiću: Dobro da je odmah izašao

Autor mondo.rs

"Pratićemo situaciju i želimo mu da se što pre oporavi", poručio je selektor Muslin nakon povrede Kostića.

 Muslin o Kostiću: Dobro da je odmah izašao Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Filip Kostić, jedan od najboljih pojedinaca naše reprezentacije u septembarskim pobedama nad Moldavijom (3:0) i Republikom Irskom (1:0), napustio je već u prvom poluvremenu prvenstvenu utakmicu njegovog HSV-a.

Osetio je krilni fudbaler bol u butnom mišiću i zatražio izmenu već u 37. minutu susreta protiv Lajpciga, a prve prognoze iz Nemačke kažu da će pauzirati četiri nedelje.

To znači da je neizvestan njegov nastup u susretu protiv Austrije, u Beču, koji bi "orlovima", u slučaju pobede, mogao da donese i direktan plasman na Mundijal jedno kolo pre kraja, a tim povodom je za MONDO govorio selektor Slavoljub Muslin.

"Od juče posle utakmice u stalnom smo kontaktu sa njim, doktor reprezentacije i ja, a reč je o povredi misića. Dobro je da je odmah izašao iz igre, čime je sprečena mogućnost da povreda bude teže prirode", kazao je selektor naše reprezentacije i dodao da se nada da će on biti spreman za mečeve sa Austrijom i Gruzijom narednog meseca.

"Predstoji mu oporavak, ali prema trenutnim prognozama verujemo da će biti spreman za okupljanje i pripreme za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama. Pratićemo situaciju i želimo mu da se što pre oporavi", poruka je Muslina.

Kostić je neizostavan član startne postave od kada je Srbija prešla na formaciju 3-4-3 i za sada je odlično funkcionisao u paru sa Dušanom Tadićem iza Aleksandra Mitrovića, direktno doprinevši sa dva gola i četiri asistencije.

Ovaj momak iz Kragujevca je i pred mečeve u septembru imao peh kada je povredio koleno, ali se brzo oporavio i bio spreman već za start Bundes lige.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC