• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evropa ponovo na "Marakani": Može li da potraje?

Autor mondo.rs

Sve je spremno za prvu "veliku" utakmicu Crvene zvezde posle 10 godina. Videćemo da li je Vladan Milojević ponovo spremio neko iznenađenje u sastavu za duel protiv BATE Borisova.

 Crvena zvezda BATE Borisov sastav Izvor: MN PRESS

"Nek' se 'Marakani' vrate slavni dani" pevaju često navijači Crvene zvezde. Moraće još da pričekaju da njihov klub opet igra sa najboljima u Ligi šampiona, ali posle 10 godina konačno je napravljen pomak.

Crveno-beli su izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope, u kojoj su 2007. poslednji put igrali na "velikoj sceni".

Vladan Milojević i njegovi saradnici iz stručnog štaba učinili su gotovo nemoguće, uspevši da za manje od dva meseca naprave podvig koji mnogi njihovi prethodnici nisu mogli. Sa demoralisanim timom koji je u finišu sezone ostao bez titule, sa velikim brojem igrača koji su pristizali u različitim terminima, uspeli su da pokažu mnogima da su ih prerano otpisali i i vratili Crvenu zvezdu na mapu fudbalske Evrope.

Sada je vreme da dokažu da se nisu tu slučajno našli. Grupa u kojoj su još Arsenal, Keln i BATE Borisov nije preteška i daje nadu u evropsko proleće, ali moraće dosta znoja da bude proliveno.

Počevši od četvrtka i duela sa beloruskim predstavnikom na stadionu Rajko Mitić (21.05).

"Kad veruješ u sebe i tim, nemaš čega da se plašiš, a kada nemaš razlog da se plašiš. tada nemaš pritisak", motivaciono je poručio Milojević svojim igračima.

Izvor: MN PRESS

Zvezdin trener na raspolaganju će imati sve osim povređenog Branka Jovičića, koji je takođe imao poruku saigračima, a posebno može da bude zadovoljan što je Milan Rodić sanirao povredu stopala i prošle subote u Ivanjici odigrao ceo meč, kao i to što je Rikardinjo konačno "živnuo", postigao sjajan gol i pružio odličnu partiju odmenivši Gelora Kangu.

Pored Gabonca, u Ivanjici je odmarao i Ričmond Boaći, ali se očekuje da u četvrtak zaigra pre Aleksandra Pešića.

Povratak dvojice Afrikanaca trebalo bi da bude i jedina promena u odnosu na prethodnu utakmicu, iako je Milojević do sada umeo da iznenadi izborom tima. I svaki put pogodio!

Ovaj put, ipak, "tipujemo" da neće biti iznenađenja, već na terenu od prvog minuta očekujemo tim Crvene zvezde u sastavu: Borjan - Rodić, Le Talek, Savić, Stojković - Donald, Krstičić - Radonjić, Kanga, Srnić - Boaći.

Ako oko sastava neko i ima dilemu, jedno je sigurno - u četvrtak se očekuju pune tribine "Marakane" i atmosfera po kojoj je Crvena zvezda uveliko poznata širom Evrope i sveta.


Anketa

Može li Crvena zvezda da prođe grupu?

  • Može

    70.77% (46)

  • Ne može

    29.23% (19)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC