• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale zahvalan herojima: Do kraja života!

Autor mondo.rs

Selektor Srbije je odmah posle polufinala već održao sastanak o finalu i Sloveniji, a na konferenciji za novinare je priznao: "Možda i moj najteži meč!"

 Srbija-Rusija-polufinale-Izjava-Aleksandra-Sase-Djordjevica Izvor: MN PRESS

Saletova era traje, uživamo u njoj i brojimo medalje!

Košarkaška reprezentacija Srbije zaigraće treći put u finalu velikog takmičenja pod vođstvom Aleksandra Saše Đorđevića i treći put u četiri godine vratiće se u Beograd sa odličjem oko vrata.

Zahvaljujući večerašnjoj pobedi protiv Rusije u polufinalu Eurobasketa, u nedelju ćemo prvi put od 2009. videti "orlove" u završnoj borbi za evropsku titulu!

Selektor Đorđević je posle utakmice govorio emotivno:

"Bilo je sjajno polufinale dva tima koja su zaslužila da budu ovde. Oba su pokazala sjajnu košarku. Mislim da su moji igrači večeras bili spremni, odlučni, da su se trudili, da su bili fokusirani, posvećeni, želeli su ovo... Na ovome ću da im budem zahvalan do kraja života! Oni su pravi heroji", počeo je Sale.

"Ovaj tim koji ste videli... Ovih 12 igrača nije propustilo trening tokom priprema. Nijednom! Samo je možda Jović imao pauzu od tri dana zbog problema. I upravo to - njihov ljudski deo, trud, želja. To nas je dovelo ovde".

  U osvrtu na utakmicu protiv Rusije, selektor je rekao:


"Imali smo sjajno prvo poluvreme. Bili smo spremni za sve taktičke stvari koje su nam Rusi pripremili. Imali smo probleme sa faulovima, imali smo mali problem sa Jovićem, pa nije mogao da nastupi. Drugi su istupili, preuzeli odgovornost... Bogdanović, Marjanović, tu je bio i veliki šut Micića. To će se pamtiti".

Usmerivši misli ka finalu, Đorđević je biranim rečima govorio o igrama Slovenaca.

"Igraju košarku punu talenta, tehnike, fizike, vica, lepote, a na nama je da odgovorimo na to. Nijednu utakmicu nisu izgubili, došli su do finala zasluženo. Moramo da se usredsredimo na taj meč i to što nas čeka, bez obzira kako je protekao ovaj jako težak meč. Ovo je za mene možda i najteža utakmica koju sam vodio ikada. Prepuna emocija, sportske tenzije, hrabrosti koju smo sručili na teren. Jako sam ponosan...", rekao je "Sale Nacionale".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

XAJBA3

Pitanje je za koga će navijati hrvati u finalu ili ga neće ni prenositi od pakosti.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC